GroenLinks Midden Drenthe


Dinsdag 11 mei 2010, 17:42u - hans groen
Lijsttrekkersdebat Noord-Nederland

Op 27 mei organiseren de provincies Groningen, Fryslân en Drenthe, het SNN en de Rijksuniversiteit Groningen in samenwerking met de regionale omroepen RTV Noord en Omrop Fryslân een lijsttrekkersdebat. Dit debat vindt plaats in het Academiegebouw van de Rijksuniversiteit Groningen.

Femke Halsema (Groen Links), André Rouvoet (ChristenUnie), Alexander Pechtold (D66), Mark Rutte (VVD), Job Cohen (PvdA) en Emile Roemer (SP) zijn aanwezig. CDA-lijsttrekker Jan Peter Balkenende is eveneens uitgenodigd maar heeft vooralsnog een agendaprobleem.

Het eerste debat wordt geleid door Joost Karhof, bekend van Nova / Den Haag Vandaag. In het eerste uur wordt vooral ingegaan op thema's als kennis en onderwijs, toekomst voor de jeugd en ouderen en vernieuwingen van de economie. In het tweede uur sluiten de onderwerpen aan bij de regionale thema's van Noord-Nederland.

Programma lijsttrekkersdebat

15.00 uur ontvangst koffie / thee
15.30 uur debatzaal open (Aula)
16.00 uur start eerste debat met presentator Joost karhof 17.00 uur start tweede debat
17.45 uur afsluiting
18.00 uur nabeschouwing met gasten en politiek café in restaurant RUG
19.00 uur einde

Als u aanwezig wilt zijn bij dit lijsttrekkersdebat, verzoeken wij u dit aan te geven voor woensdag 19 mei via
evenementenservice@drenthe.nl. Voor vragen kunt u terecht bij de heer Jaap Vermeer of de heer Alfred Stokman, tel. 0592-365504 of 0592-365491.

Na aanmelding ontvangt u een toegangsvoucher. Denkt u eraan dat u op 27 mei uw identiteitsbewijs moet tonen in verband veiligheid.

Parkeren (betaald) kan in de garage Ossenmarkt in Groningen. Vanuit deze parkeergarage steekt u de dichtstbijzijnde brug over en loopt u rechtdoor de Oude Boteringestraat in.
Bij de Broerstraat (het Academieplein) slaat u rechtsaf. De wandeling neemt ongeveer 5 minuten in beslag.

Tot ziens op 27 mei 2010 bij het lijsttrekkersdebat Noord-Nederland.

Zie het origineel
Downloads

* uitnodigingsbrief debat.doc uitnodigingsbrief debat.doc (215.5 KB)