Masterclass Bladenmaken 2010

Speciaal voor ervaren redactionele professionals organiseren de NVJ Academy en de Groep Publiekstijdschriften van het NUV voor het derde achtereenvolgende jaar de Masterclass Bladenmaken. Dit intensieve maar vooral inspirerende programma biedt je de unieke kans zowel je redactionele als zakelijke of leidinggevende vaardigheden aan te scherpen.

De Masterclass Bladenmaken 2010 vindt plaats op vrijdag 28 en zaterdag 29 mei, vrijdag 11 en zaterdag 12 juni en vrijdag 17 september. Locatie in mei en juni is De Sparrenhorst in Nunspeet, waar de deelnemers steeds van vrijdag op zaterdag overnachten. Het programma op 17 september vindt plaats in Felix Meritis te Amsterdam.

Programma freelance redacteuren met 3 tot 5 jaar werkervaring (16 deelnemers)

Doel van de vijfdaagse Masterclass Bladenmaken voor Freelance Redacteuren is zowel de redactionele als zakelijke vaardigheden van de deelnemers aan te scherpen. Bekijk hier het programma als PDF. Schrijvende redacteuren die als freelancer werkzaam zijn voor publiekbladen en als zodanig minimaal drie en maximaal vijf jaar werkervaring hebben, kunnen kosteloos deelnemen. Het programma biedt plek aan maximaal zestien freelancers. Download hier het inschrijfformulier.

Programma chef redacteuren met maximaal twee jaar werkervaring (12 deelnemers)

De Masterclass Bladenmaken Chef Redacteuren is vooral gericht op het aanscherpen van leidinggevende vaardigheden. Bekijk hier het programma als PDF.
Chef redacteuren 'tekst' die werkzaam zijn voor een of meerdere publiekstijdschriften en in die hoedanigheid maximaal twee jaar werkervaring hebben, kunnen kosteloos deelnemen. Er is plaats voor twaalf chef redacteuren. Download hier het inschrijfformulier.

Gratis inschrijving

De inschrijving sluit maandag 12 april 2010. De selectie van de deelnemers geschiedt door de Commissie Onderwijsfonds Publiekstijdschriften (COP). In de tweede helft van april 2010 ontvangen alle inschrijvers bericht of zij tot de gelukkige deelnemers behoren.