Gemeente Lingewaard


Stedenband organiseert fotowedstrijd

Lingewaard organiseert samen met haar partnergemeente Mizil (Roemenië) een fotowedstrijd voor jongeren, met als thema: Look at my city! Ben je tussen de 12 en 18 jaar en woon je in Lingewaard? Dan kun je meedoen!

Wat moet je doen? Maak een mooie foto van iets typisch Lingewaards. Dat mag van alles zijn, als wij maar denken:dat is nou écht Lingewaard. Alle geldige inzendingen (zie het reglement) worden door een jury beoordeeld op basis van de volgende criteria:
- creativiteit

- originaliteit

- compositie

- techniek

- interpretatie van het thema

Tijdens het bezoek van Lingewaard aan Mizil, van 28 mei tot 2 juni, zal een deskundige jury met afgevaardigden uit beide gemeenten uiteindelijk de drie beste foto s selecteren. De winnaars ontvangen internationale prijzen. Bovendien wordt de selectie van 20 fotos geëxposeerd in Mizil en Lingewaard.

Om mee te doen kun je je foto op CD inleveren op het gemeentehuis, ter attentie van Marloes Meynen. Ook kun je deze mailen naar m.meynen@lingewaard.nl met als onderwerp: inzending fotowedstrijd look at my city. Vergeet niet je naam, leeftijd, woonplaats en een korte beschrijving van het gekozen beeld toe te voegen (maximaal 50 woorden). Inzenden kan tot 17 mei.

Lees ook het reglement van deze wedstrijd.
download Reglement fotowedstrijd

download Poster fotowedstrijd

(Geplaatst: 14 april 2010)