Gemeente Lopik

Plattelandsmarkt 28 mei 2010

Heel veel initiatieven worden uitgevoerd op het platteland en in de kernen van de Utrechtse Waarden. Tijdens de plattelandsmarkt die de gebiedscommissie De Utrechtse Waarden organiseert op vrijdag 28 mei 2010 kunt u diverse projecten zien en beleven! Kom fietsen, ideeën opdoen en nog veel meer.

De plattelandsmarkt is er voor u: ondernemers, inwoners en organisaties. Het is de plek om ideeën op te doen en uit te wisselen op het gebied van onder meer natuur, landbouw, recreatie en landschap.

Dus kom en beleef het op de plattelandsmarkt van De Utrechtse Waarden op vrijdag 28 mei van 19.00 - 22.00 uur in Eendenkooi Het Beloken Land Blokland 116, 3417 MR Montfoort. De toegang is gratis.

Fotowedstrijd

Wat is uw beeld van De Utrechtse Waarden? Wat zijn volgens u de mooiste plekjes? Of waar moet er nog iets gebeuren? Leg het vast op foto en stuur het naar plattelandsmarkt@utrechtsewaarden.nl. De foto van de winnaar van de fotowedstrijd wordt gebruikt voor nieuwsbrieven, website etc. met vermelding van uw naam. Alle inzendingen worden tentoongesteld op de plattelandsmarkt van vrijdag 28 mei bij de Eendenkooi Het Beloken Land.

Stuur uw foto in voor 14 mei 2010 en inspireer anderen!