Landstede

Studenten gaan (ex-)kankerpatiënten verwennen

Vrijdag 28 mei organiseren Landstedestudenten van de opleidingen Haarverzorging, Schoonheidsverzorging en Mode, Parfumerie en Styling een verwendag voor (ex)kankerpatiënten.

Deze dag is een nationaal initiatief van Viva la Donna, een stichting die tot doel heeft om vrouwen met kanker of zij die daarvoor behandeld zijn weer te laten stralen. Aanmelden kan nog!

De verwendag vindt plaats van 9.30 tot 16.30 uur aan het Rechterland 1 in Zwolle.
Alle gasten krijgen een gratis verwenbehandeling naar keuze. Er kan worden gestart met een schoonheidsbehandeling, een voetverzorgingsbehandeling, een lichaamsbehandeling of handverzorging. Na de schoonheidsbehandeling kunnen de gasten bij de studenten Haarverzorging hun haren laten verzorgen of een hoofdhuidmassage ondergaan.

Minimaal dertig studenten doen hun best om van de dag een succes te maken. Ze zijn verantwoordelijk voor de totale organisatie: van het inplannen en het uitvoeren van de behandelingen tot het ontvangen van de gasten en het inkopen van de lekkernijen.

Aanmelden
Kent u een vrouw in uw omgeving die met deze ziekte te maken heeft of heeft gehad, meld haar dan aan bij Annemieke Kanis, ankanis@landstede.nl
tel. 088-850 83 93 of bij Gerda Borneman, gborneman@landstede.nl

Viva la Donna
Landstede is in de wijde regio het enige opleidingsinstituut dat meedoet met dit initiatief. Wel doen er tal van salons en andere bedrijven in de uiterlijke verzorgingsbranche mee met deze verwendag. Vorig jaar kregen 10.000 vrouwen een gratis verwenbehandeling. Stichting Viva la Donna wordt gerund door vrijwilligers en is volledig afhankelijk van giften.

vivaladonna.nl