Gemeente Lingewaard


Zuidbaan N325 Pleijroute gedeeltelijk afgesloten van 28 tot en met 31 mei Provincie

Voor een betere doorstroming van het verkeer op de N325 Pleijweg / IJsseloordweg, kortweg Pleijroute, is de provincie Gelderland bezig deze route te verbreden. In april en mei worden in een aantal weekenden delen van de Pleijroute afgesloten voor het verkeer om de werkzaamheden uit te kunnen voeren. De vijfde en tevens laatste weekendafsluiting begint op vrijdagavond 28 mei. Vanaf 21.00 uur is de zuidbaan van de N325 (Arnhem-zuid richting Velperbroek), tussen de Koppelstraat en het Lange Water afgesloten voor verkeer. Op maandagochtend 31 mei is de zuidbaan vanaf 6.00 uur weer open.

Verkeersmaatregelen zesde weekendafsluiting
Gedurende de afsluiting wordt het doorgaande verkeer om Arnhem geleid vanaf knooppunt Ressen via de A15, A50 en A12 naar het knooppunt Velperbroek.
Lokaal verkeer in Arnhem wordt vanaf het Nijmeegseplein via de Nijmeegseweg, Velperbuitensingel en Apeldoornseweg (N784) omgeleid naar de A12 aansluiting Arnhem Noord.
Lokaal verkeer met de bestemming Huissen wordt vanaf het Nijmeegseplein via de Nijmeegseweg, Huissensestraat en ir. Molsweg omgeleid naar Huissen.

De omleidingsroutes staan met borden aangegeven.

Bedrijventerrein IJsseloord 2 is gedurende het weekend van 28 tot en met 31 mei, komende vanaf knooppunt Velperbroek, bereikbaar vanaf het Lange Water en de IJsseloordweg.

Meer informatie
Op www.gelderland.nl/werkenaandeweg en www.bereikbaargelderland.nl is actuele informatie te vinden. Voor vragen over de werkzaamheden kunt u op werkdagen contact opnemen met de provincie Gelderland, Kees Bleijerveld, (026) 359 96 31.

Velperbroek

(Geplaatst: 26 mei 2010)