Stadsdeel Amsterdam Centrum



---

Werkzaamheden Herenstraat

27 mei 2010

In februari startte stadsdeel Centrum met de herinrichting van de Prinsenstraat en Herenstraat. De Prinsenstraat is klaar, maar aan de Herenstraat en omgeving wordt nog gewerkt. Het streven is om het hele werk eind juni gereed te hebben.

Winkels, horeca, bedrijven en gebouwen blijven gedurende de werkzaamheden met plankiers voor voetgangers bereikbaar. Om de bereikbaarheid van het gebied te garanderen en de overlast zoveel mogelijk te beperken, worden de werkzaamheden in fases uitgevoerd.

Planning

De planning van de werkzaamheden is bij benadering als volgt:
* Tot en met vrijdag 28 mei wordt gewerkt aan de opbouw en bestrating van de Herenstraat.

* Tot en met vrijdag 28 mei wordt ook gewerkt aan de kruising Prinsenstraat / Keizersgracht. Aansluitend deze werkzaamheden wordt brug 54 (over de Keizersgracht) opgebouwd en bestraat (aan deze brug wordt sinds 3 mei gewerkt).

* Vanaf maandag 31 mei tot en met vrijdag 11 juni wordt gewerkt aan de kruising Herenstraat / Keizersgracht.

* Vanaf maandag 14 juni tot eind juni wordt gewerkt aan de kruising Herenstraat / Herengracht.

Meer informatie

* Kijk verder op de website bij Herenstraat en Prinsenstraat.
* Voor vragen tijdens de uitvoering van de werkzaamheden kunt u contact opnemen met de opzichter, de heer T. de Groot, tel. 06 5336 9135.

* Voor overige informatie over het project kunt u contact opnemen met Jeroen Oentrich, projectmanager stadsdeel Centrum, e-mail stadsdeel@centrum.amsterdam.nl t.a.v. Jeroen Oentrich.


---