Fenedex

Cathay Pacific China Business Award 2010 open voor inschrijving!

28 mei 2010

Op initiatief van Cathay Pacific Airways en de China Kamer van het Nederlands Centrum voor Handelsbevordering (NCH) wordt sinds 1996 de Cathay Pacific China Business Award uitgereikt. Nederlandse bedrijven die zaken doen in China of Hongkong kunnen meedingen naar de Award.

Vanaf 17 mei kunnen Nederlandse bedrijven die zaken doen in China of Hongkong zich weer via www.cathaypacific.nl/cba inschrijven om mee te dingen naar deze Award. Naast het deelnameformulier vindt u op deze site meer achtergrondinformatie over de Cathay Pacific China Business Awards. Tijdens dit evenement wordt dit jaar de Cathay Pacific China Business Award en de Hong Kong Shooting Star uitgereikt.

In de afgelopen 14 jaar is de China Business Award uitgegroeid tot een prestigieuze onderscheiding die wordt toegekend aan een Nederlandse onderneming, die in de afgelopen 2 jaar op een innovatieve en succesvolle wijze zakelijke activiteiten heeft ontplooid op de Chinese markt. In 2009 mocht AMS Group de award in ontvangst nemen. In 2008 werd Boon Edam uitgeroepen tot de winnaar. De Hong Kong Shooting Star wordt jaarlijks gekozen door de Kamer van Koophandel in Hongkong.

Inschrijven voor de China Business Award kan tot uiterlijk 1 september 2010!