Gemeente Haarlemmerliede en Spaarnwoude


28/05/10 09:38

Regeling gemeentelijke energiesubsidie 2010

De gemeente stelt samen met de provincie Noord-Holland dit jaar subsidie ter beschikking om toepassen van duurzame energie te stimuleren.

Vanwege de beperktheid van het budget is besloten de subsidie alleen te gebruiken om particulieren te stimuleren om te investeren in energie-efficiency van de bestaande woningen. Hierbij denken wij aan installaties welke energie opwekken uit hernieuwbare bronnen zoals zonlicht, zonwarmte of maatregelen die de energievraag reduceren zoals isolatie en HR glas.

Een overzicht van de subsidiabele maatregelen en maximale subsidiebedragen is opgenomen in de Duurzame energielijst 2010. Klik hier voor meer informatie over de Regeling gemeentelijke energiesubsidie 2010. In deze regeling worden naast de algemene bepalingen en doelstellingen ook de subsidiabele kosten, subsidiecriteria en aanvraagprocedure aangegeven. De subsidieregeling loopt tot en met 31 december 2010 of zoveel eerder als het subsidieplafond bereikt is.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de heer K. Bruin, telefoonnummer (020) 407 9000 of e-mail: bruin@haarlemmerliede.nl.
---

nieuwslijst