Gemeente Zevenaar


28-05-2010: Nieuwe gezichten team economische zaken Zevenaar

Bijna tegelijk met de overdracht van de portefeuille economische zaken van Wim Bless aan Gerard Nijland is binnen de gemeente Zevenaar ook een nieuwe bedrijfscontactfunctionaris in dienst getreden: Gustave Pol. Samen zullen zij de belangen van het zittende bedrijfsleven zo goed mogelijk behartigen en zich inzetten voor de groei van de werkgelegenheid.

Gerard Nijland had al verkeer en vervoer in zijn pakket en voegt daar nu economische zaken aan toe. De combinatie met sociale zaken en werkgelegenheid maakt dat hij gemakkelijk koppelingen kan leggen tussen de aanwezige beroepsbevolking en de werkgelegenheid die bij de bedrijven aanwezig is.

Gustave Pol heeft bij andere gemeenten functies vervuld op het vlak van bedrijfscontacten en het in de markt zetten van bedrijventerreinen en gemeenten. Als bedrijfscontactfunctionaris is hij het eerste aanspreekpunt voor het Zevenaarse bedrijfsleven. Daarnaast ligt er de uitdaging om voor 7Poort en nog enkele kleinere locaties nieuwe bedrijven te vinden die ook nieuwe werkgelegenheid met zich mee brengen.

Van links naar rechts: Gustave Pol, Gerard Nijland, en Peter Hiemstra (contactpersoon Publieksdienstverlening)