FloraHolland


Zomer op het nieuwe themaplein bij Cultra Flowers Outside

AALSMEER (28 mei 2010) - Zomer! Dat is het gevoel dat gecreëerd is op het nieuwe themaplein van Cultra. Toparrangeur Petra van der Veen heeft met enthousiasme en vakmanschap het thema Flowers Outside uitgewerkt in actuele en commerciële presentaties. De arrangementen en productpresentaties worden samengesteld met diverse producten van alle Cultra ondernemers. Het nieuwe thema is tot 17 juni te zien. Daarna zal het themaplein weer in een nieuw thema worden gestoken.

Flowers Outside - Een buitenpresentatie in de kleuren rood, wit, geel en groen met grote aardewerk en kunststof potten, stoere manden, statafels van riet en een rode parasol zijn de basis voor de invulling van het thema. Gele bamboo met zijden bloemen in geel en rood geven een mooie hoogte aan de presentatie. Planten in groen, geel en rood zoals de Zanthedeschia, de Gerbera, de Gele Paprika, de Spaanse Margrieten, de Gloriosa, de Bidens en de groen/gele Kindje op Moeder schoot (Tolmiea) vormen mooie combinaties met de potten en manden. Bloemen in wit, groen, geel en rood zoals de Viburnum opulus, de Gerbera, de Salomonszegel (Polygonatum), de Vrouwemantel (Alchemilla Mollis), bijzondere rode tulpen, Zanthedeschias, de Gloriosa, de Dianthus barbatus (duizendschoon) en de Achillea filipendulina zijn in potten, vazen, tasjes en gieters met een frisse, zomerse uitstraling geschikt. Kleine verrassende elementen zoals de ijscoupes en de witte lantaarns geven nog meer het zomerse gevoel onder de parasol weer. Alles is in grote groepen neergezet om zo een rustig geheel te houden. En door de kleuren komt het zomerse gevoel vanzelf, nu buiten de zon ook schijnt is het plaatje compleet aldus arrangeur Petra van der Veen.

Over Cultra
Cultra is de grootste Cash & Carry in Europa op het gebied van bloemen, planten en accessoires, gevestigd op het terrein van FloraHolland Aalsmeer. Voor meer informatie; www.cultra.nl