Gemeente Almelo

Ouders en opvoeders ontvangen brief van Loes

28 mei 2010 - Als je kinderen opvoedt, is het heel normaal om tegen vragen aan te lopen. In Almelo kunnen ouders en opvoeders bij Loes terecht voor informatie en advies. Om www.loes.nl verder bekend te maken, wordt een actie gehouden. Dit weekend ontvangen alle huishoudens in Almelo met kinderen tot 18 jaar een brief. Met de brief worden ouders/opvoeders geïnformeerd over Loes.

Gratis profiteren én op de hoogte blijven?
Ouders en opvoeders die zich aanmelden voor de e-mailnieuwsbrief, krijgen als dank de Loes-actieflyer. Op de actieflyer staan bonnen voor leuke kortingen en gratis producten. Bovendien maken de aanmelders kans op een laptop ter waarde van 300 euro. De actie loopt tot 11 juli 2010.

Veel mensen hebben vragen over opvoeden
Sinds de start van Loes in Almelo (oktober 2009), heeft www.loes.nl ruim 6.000 unieke bezoekers getrokken. Dat is ruim de helft van het aantal huishoudens met kinderen in Almelo. "Er is duidelijk behoefte aan goede en betrouwbare informatie. Toen wij met Loes in Almelo begonnen, was het doel om informatie en advies gemakkelijk toegankelijk te maken. Wij zijn blij met zulke hoge bezoekerscijfers", aldus wethouder Mieke Kuik-Verweg.

Stel je vraag
De site is de meest populaire methode om informatie te vinden, maar ouders kunnen ook bellen (0546-45 10 10) of binnenlopen bij een Loes Opvoedspreekuur. Daarnaast worden regelmatig leuke activiteiten en interessante themabijeenkomsten georganiseerd. Loes geeft ook tips en trucs in de maandelijkse column in de Twenth Ruiten Drie.

Loes Info Centrum
In september wordt het Loes Info Centrum Jeugd en Gezin geopend. Daar kan iedereen straks gewoon langs komen om informatie te krijgen. De openingsdatum en locatie worden binnenkort bekend gemaakt