EuroCross Assistance

Nieuw relatiemagazine voor Eurocross Assistance

27/05/2010

Op woensdag 26 mei is de eerste Alert uitgekomen, het nieuwe magazine waarmee Eurocross Assistance twee keer per jaar een kijkje achter de schermen geeft van (de) hulpverlening binnen - en buiten Nederland.

Eurocross laat de lezer kennismaken met het werk en de mens achter onze medewerkers, netwerkpartners en relaties. Ook worden trends en ontwikkelingen op het gebied van professionele hulpverlening gesignaleerd.

In deze editie
In deze editie aandacht voor het onlangs lamgelegde vliegverkeer. De oorzaak: een IJslandse vulkaan. Beschreven staat hoe Eurocross Assistance gestrande reizigers te hulp schoot. Ook wordt aandacht besteed aan de leidende rol die Eurocross Assistance speelt op het gebied van calamiteitencoördinatie. Een blik vooruit naar het WK in Zuid-Afrika, waar binnenkort het WK Voetbal wordt gespeeld. Welke voorbereidingen zijn er getroffen voor als het Oranjefeest onverhoopt omslaat in een calamiteit? Tenslotte nog een indrukkend column van Hans Jaap Melissen, journalist voor de Wereldomroep die zijn ervaringen als `smokejumper' op Haiti beschrijft.

Exemplaar ontvangen?
Wilt u meer weten over de wereld van Eurocross Assistance en een exemplaar van de Alert ontvangen, stuur dan een email met uw adresgegevens aan de redactie: info@eurocross.nl