Vereniging van Recreatieondernemers Nederland

Twee Zoover Awards voor Landal GreenParks

Landal GreenParks is door reisbeoordelingssite Zoover.nl met twee awards onderscheiden: die van âBeste aanbieder bungalowparkenâ en âBeste aanbieder vakantiehuizenâ. De Zoover Awards zijn publieksprijzen voor reizend Nederland; reisliefhebbers konden de afgelopen vier weken stemmen welke organisatie in de reisbranche een Zoover Award verdient.

Binnen 13 categorieën hebben maar liefst 100.000 stemmen bepaald wie binnen de reissector volgens de bezoekers van Zoover.nl deze welverdiende publieksprijs krijgt. Zoover ziet het als haar taak om eerlijke en onafhankelijke informatie te verschaffen aan reizigers zodat iedereen een eerlijke keuze kan maken. Zoover heeft 1 miljoen beoordelingen van accommodaties, landen, steden, bezienswaardigheden over de hele wereld. Een Zoover Award kan om deze reden gezien worden als een belangrijke publieksprijs in de reisbranche op basis van onafhankelijke beoordelingen.

âWe zijn bijzonder blij met deze publiekserkenningâ, aldus Bas Hoogland, commercieel directeur van Landal GreenParks. âWe zien deze onderscheiding als een prijs voor alle medewerkers. We krijgen âm van gasten die ons hebben gekozen omdat ze Landal een plezierig bedrijf vinden, met een prima product, aardige mensen, die bereid zijn een stap extra te doen, goede prijs/kwaliteit bieden, waar veel keuze is, en nog tientallen andere individuele redenen. We zijn er geweldig trots op dat deze prijs hebben gekregen.â

28 mei 2010