Partij voor de Dieren


Partij voor de Dieren: Grootste politieke campagne-uiting ter wereld!

Puur plantaardig en 100% recyclebaar

28-05-2010

De Partij voor de Dieren zet de grootste reclameboodschap ter wereld in bij haar verkiezingscampagne. De boodschap is ingezaaid op een akker nabij Schiphol, in de buurt van de Kaagbaan. Het vorige record van de grootste advertentie ter wereld stond op 20.000 m2, nabij de luchthavens van Londen en Dubai. De Partij voor de Dieren vestigt een nieuw record met 35.000 m2. De megaboodschap is inmiddels door een groot aantal luchtreizigers en piloten opgemerkt en leidt tot veel reacties. "Geacht Partijbestuur, toen we vanmiddag Schiphol aanvlogen vanuit zuid-westelijke richting, zagen we jullie crop circle: "Stem nu Partij voor de Dieren". Gelukwensen! Als ik het wel heb, zijn jullie de eersten, na de Kelten, die dit medium tot voorspoed van de aarde gebruiken. Ik stem op jullie!"

Marianne Thieme: "Iedereen weet dat wij het beste voorhebben met de landbouw, en dan met name de akkerbouw. Dat we dol zijn op plantaardige eiwitten en dat we als partij de gewoonte hebben in de laatste weken voor de verkiezingen sterk te groeien in de peilingen. Dat alles wordt gesymboliseerd met deze reclameboodschap. Bovendien zijn we zeer gecharmeerd van het idee dat de reclame-uiting 100% recyclebaar is."

Om de groeiende uiting van dag tot dag in beeld te kunnen brengen organiseert de Partij voor de Dieren een webstrijd om de reclameboodschap op foto vast te leggen. De inzender die de mooiste foto instuurt krijgt een vegetarisch diner voor twee. Inzendingen kunnen gestuurd worden naar info@partijvoordedieren.nl, de sluitingsdatum is 8 juni.