Jeffrey Wammes ambassadeur van Rucanor Sport

28/05/2010 15:59

Rucanor Europe BV

De bekende Nederlandse turner Jeffrey Wammes en Rucanor Sport hebben een samenwerkingsovereenkomst gesloten die loopt tot na de Spelen in 2012. Jeffrey Wammes zal, naast de gebruikelijke promotie, ook optreden als ambassadeur tijdens evenementen die Rucanor organiseert met consumenten en de sportvakhandel. Martijn Nelissen, CEO van Rucanor: "Jeffrey past perfect bij Rucanor. Ik vergelijk hem gerust met onze ambassadeur Nicolien Sauerbreij. Jeffrey is een gezellige vent, enthousiast en authentiek. En hij is in staat om bijzondere prestaties neer te zetten."

Op weg naar de Spelen in 2012

Het belangrijkste doel van Jeffrey Wammes is kwalificatie voor de Olympische Spelen van 2012 in Londen. Hij is, naar eigen zeggen, lekker bezig. Zo won hij bij de laatste wereldbekerwedstrijden in Moskou brons op het onderdeel vloer en is hij goed op weg naar het eerstvolgende grote evenement, de 42e editie van het WK turnen in Rotterdam, dat wordt georganiseerd van 16 tot en met 24 oktober 2010. Martijn Nelissen: "Jeffrey zal de komende tijd veel in beeld gaan komen. En dan niet alleen tijdens wedstrijden, vooral ook als ambassadeur van Rucanor. Het gaat dan om evenementen die sport in de breedste zin van het woord promoten."

Sponsorbeleid vanuit maatschappelijk oogpunt

"Rucanor wil daarmee aangeven dat het merk staat voor sportplezier en beleving voor iedereen. Natuurlijk, we zijn een commercieel bedrijf en onze missie om mensen zoveel mogelijk in beweging te krijgen heeft daar uiteraard mee te maken. Sport is echter ook een steeds belangrijker bindmiddel in de maatschappij. Daar leveren wij graag een bijdrage aan, zoals wij dat ook doen met onze actie voor 200 amateursporters. Als sportende mensen anderen kunnen inspireren, komen we allemaal een stap verder. Denk aan thema's als gezondheid, overgewicht en maatschappelijke integratie en emancipatie."

Over Rucanor Europe B.V.

Rucanor, opgericht in Nederland (1956), is een sportmerk dat modern design en kwaliteit koppelt aan een realistische prijs. Als recreatief familiemerk werkt Rucanor continu aan de ontwikkeling van haar uitgebreide collectie sportieve kleding, accessoires en schoenen. Op dit moment wordt een uitgebreide functionele sportcollectie voor fitness, running en tennis ontwikkeld. De nieuwe street fashion schoenencollectie met de bekende 'stars en stripes' is verkrijgbaar bij de schoenenwinkels.

Rucanor werkt nauw samen met de professionele sportvakhandel. De producten van Rucanor worden in ruim 40 landen verkocht.

Een foto van dit onderwerp is (rechtenvrij) beschikbaar op ANP Fotonet (www.anp-photo.com) en zichtbaar op www.perssupport.nl.

Bij dit persbericht is een bijlage zichtbaar op www.perssupport.nl





http://www.rucanor.com