Ingezonden persbericht

PERSBERICHT

Nieuwegein, 29 april 2010

Nicolien Sauerbreij bij Sportcongres

Olympisch kampioene snowboarden Nicolien Sauerbreij is de speciale gast op het Provinciale Sportcongres van Sportservice Midden Nederland op vrijdag 28 mei. Het Sportcongres wordt gehouden van 17.00 uur tot 21.00 uur in het Huis van de Sport in Nieuwegein. Deze avond is voor alle sportvrijwilligers in de provincie Utrecht. Belangstellenden kunnen op www.sportservicedesk.nl het hele programma lezen en zich inschrijven. Deelname is gratis.

Interactieve avond

Tijdens het sportcongres worden workshops naar keuze gevolgd, bijvoorbeeld over de mogelijkheden van maatschappelijke stagiaires, sponsoring en het ontwikkelen van talent binnen de vereniging. Ook kunnen bezoekers in een persoonlijk gesprek met een deskundige adviseur ingaan op het onderwerp dat voor hun vereniging belangrijk is. Bezoekers kunnen ook meedoen aan en kijken naar verschillende sportieve demonstraties.

"Zeer de moeite waard"

Deelnemers aan de vorige edities van het sportcongres waren zeer te spreken over de verschillende workshops. "Het sportcongres is een goed evenement en zeer de moeite waard. Zo heb ik tijdens het congres ideeën opgedaan om nieuwe leden te werven voor onze vereniging", aldus een deelnemer.

Grote Clubactie

Het Provinciaal Sportcongres wordt georganiseerd door Sportservice Midden Nederland in samenwerking met de provincie Utrecht en de Grote Clubactie. Voor meer informatie en om aan te melden kunt u kijken op www.sportservicedesk.nl. Ook kan contact worden opgenomen met projectleider Olga Boogaers, telefoon 030-7513840 of e-mail olga.boogaers@sportservicemiddennederland.nl.

Noot aan de redactie (