Unilever NV



Dove, Robijn en Unox Product van het Jaar 2010

Dove Minimising, Robijn Sensations en Unox Biologische soepen zijn verkozen tot Product van het Jaar 2010. Zo'n 10.000 consumenten kozen voor deze producten op basis van de criteria `vernieuwing', `aantrekkelijkheid' en `tevredenheid'.

Dove Deospray Minimising Nature Fresh Dove Minimising

Deodorant die afrekent met het vervelende gevoel van kleine stoppeltjes onder je oksels. De unieke formule van Dove Minimising maakt de okselhaartjes steeds fijner en zachter, waardoor je ze nog dichter bij de huid kunt afscheren. De deodorant combineert een effectieve 24-uurs bescherming tegen transpiratie met de expertise in huidverzorging van Dove.

Dove Sensations-wasverzachter Lotusbloem-Meloen Robijn Sensations

De nieuwe lijn Robijn Sensations is een serie wasverzachters met verrassende geurcombinaties. Zo is de groene variant een combinatie van exotisch geurende lotusbloemen en meloen, de knalroze van tiarabloem en wilde bessen en de paarse van paarse orchidee en bosbessen. Ze geven volop energie en maken de hele dag een beetje vrolijker dankzij de mooie, kleurrijke verpakkingen en de heerlijke geurcombinaties.

Unox Biologische Soep in Zak tomaat-crème Unox Biologische Soepen in zak

Deze soepen in de varianten Tomaat, Pompoen, Tomatencrème en Champignon zijn bereid met biologisch geteelde groenten en geheel volgens de strikte SKAL-certificering. Ze mogen dan ook het EKO-keurmerk dragen. Alle varianten zijn ook geschikt voor vegetariërs.

Product van het Jaar

De verkiezing tot Product van het Jaar vindt in 35 landen plaats. In Nederland maken 10.000 mensen hun keuze uit producten in verschillende categorieën zoals voeding, dranken, lichaamshygiëne, onderhoudsproducten, kleding, etc.

De door het publiek gekozen producten ontvangen de Grote Marketing & Innovatieprijs. Zij mogen deze titel een jaar lang dragen en het logo `Gekozen Product van het Jaar®' op hun verpakking afbeelden. Dit logo getuigt van het vernieuwende karakter dat de consumenten bij deze producten hebben vastgesteld.