Unilever NV



Nicolien Sauerbreij in nieuwe commercial Robijn

Nicolien staat voor wit

De eerste gouden medaille voor Nederland in de sneeuw. De 100ste gouden medaille voor Nederland. Nicolien Sauerbreij heeft tijdens de Olympische Spelen heel wat records gebroken. En nu heeft ze ook de hoofdrol veroverd in de nieuwe `Robijn doet de was bij'-commercial. Een nieuwe commercial voor Robijn Stralend Wit. En als er iemand staat voor wit, dan is het Nicolien. Het grootste deel van het jaar is Nicolien omgeven door witte sneeuw en frisse, zuivere lucht in de bergen.

Regelmatig bivakkeert ze voor langere tijd in hotels of een camper. Maar waar ze ook verblijft, de was laat ze nooit doen, die neemt ze altijd mee naar huis. En doet ze zelf. Daarom heeft ze soms wel 6 wassen achter elkaar... Maar zoals ze zelf zegt: "dat zijn de basics van het leven: eten, drinken en wassen!". De nieuwe commercial is vanaf nu te zien op de Nederlandse televisie.

In een sneeuwwitte ambiance

In de commercial is Nicolien's voorliefde voor `wit' duidelijk zichtbaar. Witte trap en witte vloeren, wit beddengoed. Als Nicolien weer thuis is, doet ze de was altijd zelf. De nieuwe Robijn Klein & Krachtig Stralend Wit met Langer Fris Formule gebruikt ze daarbij graag: "Je ruikt gewoon hoe schoon". Het zorgt niet alleen voor een prachtig schone was, maar zorgt dankzij de Langer Fris Formule ook voor een langdurige, heerlijke frisse geur.

Robijn tussen stralende handdoeken Robijn doet de was bij...

In de commercialserie `Robijn doet de was bij' schittert Nicolien Sauerbreij naast andere bekende Nederlanders zoals Jules Deelder, Wendy van Dijk, Ilse de Lange, Sonja Bakker, Gordon, Hans Klok en Yvon Jaspers. Het idee voor de reclame is bedacht door reclamebureau UbachsWisbrun/JWT en geproduceerd door Outcast Pictures.

Robijn Klein & Krachtig Stralend Wit

Robijn Klein & Krachtig Stralend Wit en Robijn Klein & Krachtig Stralend Wit met Langer Fris Formule behoren tot de nieuwe generatie vloeibare wasmiddelen die een krachtig resultaat geven en een geringere belasting voor het milieu. Klein & Krachtig is extra geconcentreerd, waardoor minder wasmiddel nodig is voor hetzelfde wasresultaat in vergelijking met een niet-geconcentreerd wasmiddel. Naast Robijn Klein & Krachtig Stralend Wit is er nu ook de nieuwe variant Stralend Wit met Langer Fris Formule, een variant voor de witte was die niet alleen zorgt voor een prachtig schone was, maar ook voor een langdurige, heerlijke frisse geur.