Opsporingsbericht : diefstal met braak te Bonheiden op 22/03/10

28/05/2010 14:27

Federale Politie - Police Federale

De politie vraagt, op verzoek van de procureur des Konings van Mechelen, om volgend opsporingsbericht te verspreiden :

(robotfoto)

De politie en het parket van Mechelen zouden graag deze man willen kennen die wordt gezocht in verband met een diefstal met braak in Bonheiden. De feiten gebeurden op maandag 22 maart 2010 in een villa aan de Molenlei in Bonheiden.

Overdag was er niemand thuis en doorzochten de inbrekers de hele woning. Ze gingen aan de haal met elektronische apparatuur, doktersvoorschriften, kunstvoorwerpen en met de reserve autosleutels. Zo konden ze de daaropvolgende nacht ook nog de auto stelen.

Op woensdag 24 maart 2010 werd de gestolen wagen gezien tijdens een verkeerscontrole in Antwerpen, op het kruispunt van de Uitbreidingsstraat en de Patriottenstraat. De bestuurder weigerde te stoppen en vluchtte tegen hoge snelheid weg. Kort daarna werd de wagen teruggevonden, achtergelaten door de bende, op de hoek van de Grotesteenweg ter hoogte van de AXA-vestiging.

Getuigen zagen toen 3 personen te voet wegvluchten in de richting van de Driekoningenstraat.

Van één van de mannen kon een robotofoto worden gemaakt. Misschien herkent u hem wel.

Het gaat om een slanke jongeman van het Noordafrikaanse type, tussen 20 en 25 jaar oud en ongeveer 1m80 lang. Hij heeft donkerbruin haar, kleine donkere ogen en donkere wenkbrauwen. Hij heeft een rond gelaat, een fijne neus en volle lippen.

Hebt u informatie met betrekking tot de feiten of meent u de man van de robotfoto te herkennen, aarzel dan niet contact op te nemen met speurders via het gratis nummer 0800 91.119.

Tips zijn ook welkom via opsporingen@politie.be

Dit opsporingsbericht staat online op de politie website.

DGJ-DJO/OAR-TP

Voor eventuele hyperlinks en bijlagen:
Zie het origineel