Ingezonden persbericht


Persbericht

Mode show op 1000 meter hoogte

De Tilburgse ondernemers Chantal en Walter Vermeer staan voor een grote uitdaging: het organiseren van de hoogste modeshow ooit op 28 mei 2010.

Chantal is het gezicht van de Brabantse kledingwinkel keten Mevrouw Vermeer. Haar fashionwinkels (met onder andere de merken DEPT, Helena Hart, Juffrouw Janssen, YAYA, Jacky Luxury, Rinascimento, Geisha) in Breda, Goirle, Tilburg en Waalwijk zijn een groot succes. En Mevrouw Vermeer houdt het niet bij kleding alleen: in de winkels en op de webshop (www.mevrouwvermeer.nl) kan men ook terecht voor slankmakende bodyfashion, trendy scooterhelmen en diverse sieraden. Mevrouw Vermeer draagt ook een steentje bij aan Plan Nederland. In haar winkels en op de webshop verkoopt ze T-shirtjes van Because I'm a girl. De opbrengst gaat volledig naar deze stichting.

Op vrijdagavond 28 mei gaat Chantal Vermeer samen met twee modellen en 6 VIP-gasten de lucht in om op 1000 meter hoogte de meest extreme en hoogste modeshow ooit te geven. Er wordt gebruikt gemaakt van Nederlands grootste luchtballon. Een camera filmt de modeshow en zend dit live uit naar de mensen op de grond die mee kunnen genieten van prachtige kledingstukken uit de winkels van Mevrouw Vermeer.

Mevrouw Vermeer heeft nog 2 plaatsen vrij in de luchtballon. Wilt u zelf mee met deze exclusieve modeshow reageer dan op dit persbericht door een e-mail te sturen naar het onderstaand adres.

Noot voor redactie

Ingezonden persbericht