Ingezonden persbericht


Braz organiseert 'mensenveiling' ten behoeve van ondernemers in Thailand en Zuid-Afrika op 28 mei

Amsterdam, 18 mei 2010 - Stichting Braz, een jong initiatief op het gebied van microfinanciering, veilt op 28 mei twintig mensen in de Odeon, het oude veilinghuis van Amsterdam. Tijdens deze spectaculaire avond bieden jongens en meiden zichzelf op het podium aan. De hoogste bieder mag gebruik maken van de diensten van deze jongeren. De opbrengst van de veiling wordt door stichting Braz ingezet voor microfinancieringen in Thailand en Zuid-Afrika.

Stichting Braz helpt ondernemers in ontwikkelingslanden bij het opzetten van ondernemingen door middel van microfinanciering. De mensen die zichzelf en hun aangeboden diensten ter veiling stellen doen dat geheel vrijwillig en kosteloos om op deze ludieke manier geld in te zamelen voor Braz. Alle donaties komen ten goede aan een aantal ondernemers in Thailand en Zuid-Afrika zodat zij een kans krijgen hun eigen bedrijf op te bouwen.

Drie energieke veilingmeesters zullen in een paar uur tijd een flink aantal interessante veilingobjecten in de vorm van diensten onder de hamer brengen. Een greep uit de te veilen objecten: een weekend Barcelona bij twee zeer leuke jongemannen, een wijncursus van de expert, prive lessen latin dance, sexy glazenwassers, een middag met een driemaster op het IJsselmeer inclusief schipper en hapjes en drankjes, een champagneboottocht op de Amsterdamse grachten, een rally race in Luxemburg en meer.

Wat staat er te gebeuren?

18:00 - 19:30 uur Ontvangst

19:30 - 21:30 uur Veiling

21:30 - 02:00 uur Alles is Retro-feest! Lekker swingen, zonder bijbetaling

Locatie
Odeon
Singel 460
1017 AW Amsterdam

Aanmelden

Een kaartje kost ¤ 7.50 bij aanmelding via http://www.brazworld.org/home/event of ¤12,50 aan de deur van de Odeon.