Ingezonden persbericht


Persbericht

CommOnline2010: nationaal congres voor communicatieprofessionals over de digitale praktijk

DEN HAAG, 11 maart 2010 - Digitale kanallen slim benutten blijft een belangrijke uitdaging voor communicatieprofessionals. Een uitdaging die veel vragen oproept. CommOnline2010 helpt bezoekers om daarop de antwoorden te vinden. Tientallen (internationale) sprekers van binnen en buiten het vakgebied gaan in op de digitale communicatiepraktijk. Het congres vindt plaats op vrijdag 28 mei in het Eureko Conference Center en wordt georganiseerd door CommOnline, een initiatief van Sabel Communicatie en een groot aantal kennispartners.

Kennisdelen over online wereld
Digitale dialogen, effectieve webcommunicatie, sociale media, online PR. De ontwikkelingen gaan snel. Op CommOnline2010 draait alles om het delen van relevante kennis over de online wereld met de praktijk als vertrekpunt. Masterclasses, talkshows, inspiratiesessies en debatten maken deel uit van een state-of-the-art congresprogramma.

CommOnline2010: een verrassend programma
In 2009 bezochten meer dan 250 communicatieprofessionals de eerste editie van CommOnline. CommOnline2010 biedt meer dan een aaneenschakeling van ervaren vakgenoten. Het congres inspireert en nodigt uit tot experimenteren. Koplopers uit het vakgebied, topsprekers met een marketingachtergrond, wetenschappers, digitale grootverbruikers en interne opdrachtgevers vertellen over wat zij verwachten van communicatieprofessionals. Zij gaan in op onderwerpen als online reputatiemanagement, sociale netwerken, internetstrategie en interne communicatie 2.0. De online communicatiepraktijk blijft centraal staan. Onder anderen Igor Beuker (LaComunidad), Menno van Doorn (ViNT/SOGETI), René Jansen (Winkwaves), Noelle Aarts (Logeion-leerstoel UvA) en Huib Koeleman (Wit Communicatieadviseurs) komen aan het woord. Kijk voor het complete programma, sprekersinformatie en video-interviews op: www.commonline.nl

Kennisupdate over online werken voor communicatieprofessionals CommOnline organiseert bijeenkomsten voor communicatieprofessionals die op zoek zijn naar relevante en actuele online kennis. Nieuwe ervaringen worden gekoppeld aan beproefde vakkennis. Naast het congres CommOnline2010 wordt ook een groot aantal crashcourses over de online communicatiepraktijk georganiseerd. Kijk voor een volledig overzicht van de crashcourses, de docenten en ondersteunende organisaties op www.commonlineacademy.nl

Breed gesteund initiatief
CommOnline is een initiatief van Sabel Communicatie en wordt ondersteund door een breed scala aan partijen, zoals Achmea, Logeion, Ontwerpwerk, Boer&Croon, ABN AMRO, Edelman PR, Ketchum PLEON en TamTam.

Noot voor de redactie,