ERCeeMedia sluit overeenkomst met The TravelHorizon Group


Aanbod vakantiewoningen en campings van Travelhorizon via de internetsites van eRCeeMedia

STEIN, 20100528 -- Recent hebben de in het Limburgse Stein gevestigde eRCeeMedia en The TravelHorizon Group een overeenkomst gesloten om het aanbod vakantiewoningen en campings van Travelhorizon aan te bieden via de internetsites van eRCeeMedia.

eRCeeMedia is de uitgever van een 8-tal internetsites op het gebied van toerisme. Travelhorizon is een Franse online specialist op het gebied van vakantiewoningen voor zomer- en wintervakanties. Daarnaast biedt Travelhorizon een ruim aanbod van accommodaties op campings. Tot de Travelhorizon groep behoort ook Skihorizon. In Frankrijk inmiddels goed voor meer dan 300.000 boekingen van skivakanties per jaar.

Zomer

Op de internetsites www.frankrijkvakantieland.nl en www.vakantieaccommodaties.info zal per 1 juni 2010 het volledige aanbod van Travelhorizon beschikbaar zijn. Vakantiehuizen, vakantieparken, villa's en hotels in Frankrijk, Spanje, Italië, Oostenrijk, Duitsland en Portugal worden op deze manier makkelijk bereikbaar gemaakt voor de bezoekers van deze websites. Daarnaast worden er op honderden campings in Frankrijk en Spanje accommodaties aangeboden. De volledige afhandeling van de reserveringen van boeking tot betaling wordt verwerkt door Travelhorizon. Via de websites kunnen bezoekers ook advies of hulp bij hun online boeking krijgen via een speciaal geopend telefoonnummer.

FrankrijkVakantieland.nl informeert over vakantie in Frankrijk. Grotendeels gebaseerd op de eigen ervaringen van Ruud Couwenhoven en zijn vrouw Marian. Zij reizen regelmatig door Frankrijk en schrijven daar al meer dan 10 jaar over op deze website. De combinatie van hun eigen, tot in detail beschreven reisverhalen, en het aanbod van vakantiehuizen, hotels en campings maakt deze website tot één van de meest complete over Frankrijk.

Vakantieaccommodaties.Info is een website waar het, mede dankzij de samenwerking met Travelhorizon, nu mogelijk is om online ca 50.000 vakantiehuizen in heel Europa te boeken. Daarnaast heeft deze website een aanbod van enkele honderden bijzondere accommodaties in de Alpen van Oostenrijk, Zwitserland en Italië online staan die rechtstreeks bij de eigenaar kunnen worden geboekt.

In verband met de samenwerking met Travelhorizon zijn beide websites volledig vernieuwd en hebben een nieuwe lay-out en navigatie gekregen. Het is nu nog eenvoudiger om snel een mooi verblijf voor de vakantie te vinden plus extra informatie over het land of de streek van bestemming.

Winter

De samenwerking tussen eRCeeMedia en de Travelhorizon groep zal ook uitgebreid worden naar de wintersportsites in het eRCeeMedia vakantienetwerk. Per 1 juli zal het volledige aanbod van Skihorizon beschikbaar zijn op www.wintersporteuropa.nl. Deze website geeft tips voor iedereen die op zoek is naar een mooie wintersportbestemming of vakantie in Europa. Er wordt vooral informatie verstrekt over reisorganisaties en kindvriendelijke vakanties in de sneeuw.

Tenslotte wordt het aanbod van Skihorizon ook ontsloten op www.sneeuwsport.info. Deze wintersportsite bestaat al vele jaren en informeert over wintersportgebieden waarbij de nadruk ligt op de Alpen. De beide websites zullen per 1 juli 2010 het volledige aanbod skivakanties van Skihorizon gaan voeren.

Meer bezoekers

Door deze samenwerking denkt eRCeeMedia met een breder aanbod nog meer bezoekers binnen haar netwerk te kunnen gaan realiseren. Ook wordt door het aanbod van Travelhorizon en Skihorizon de keuze voor de ca 1 miljoen bezoekers in het eRCeeMedia netwerk aanzienlijk uitgebreid. De samenwerking tussen beide bedrijven werd al in februari 2010 vastgelegd en kan nu met de vernieuwde websites worden bekrachtigd.

eRCeeMedia