Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Rotterdam, 02 maart 2010

RYAN SHAW VOOR DRIE SHOWS NAAR NEDERLAND

Op 5 maart ziet Ryan Shaw's nieuwe album It Gets Better het levenslicht, met daarop natuurlijk ook de gelijknamige hit. Evenals Ryan Shaw's debuutalbum is ook deze plaat tot stand gekomen in samenwerking met de producers Jimmy Bralower en Johnny Gale Eind. Op vrijdag 28 mei treedt Ryan Shaw op in de Grote zaal van WATT, 29 mei staat hij in de Groningse Oosterpoort en de 30e in Paradiso. Tickets voor Ryan Shaw in WATT vanaf woensdag 3 maart om 10:00 in de voorverkoop verkrijgbaar.

Eén van de revelaties van North Sea Jazz 2008 bleek de talentvolle Ryan Shaw. De critici onthaalden hem als de nieuwe Sam Cooke, terwijl hij ondertussen een flinke zomerhit scoorde met het nummer Do The 45. Evenals James Hunter en Eli 'Paperboy' Reed blaast deze jonge Amerikaan nieuw leven in de authentieke rhythm & blues van de vroege jaren '60. Zijn hedendaagse swing aan het soulgenre klinkt even geraffineerd als energiek, waarbij hij zich laat leiden door de nodige gospelinvloeden. Niet voor niets werd zijn krachtig expressieve stem gevormd in het kerkkoor, wat duidelijk te horen is op het debuutalbum This Is Ryan Shaw vol doorleefde soul van de bovenste plank.

VR 28 MEI 2010 RYAN SHAW & SUPPORT @ WATT (GROTE ZAAL)

West-Kruiskade 26-28, 3014 AS Rotterdam
Deuren open 19:00u / Aanvang programma 20:00u
Tickets a E 16,- (excl. servicekosten) zijn vanaf woensdag 3 maart 10:00 uur in de voorverkoop verkrijgbaar, uitsluitend via de website van WATT, alle Primera winkels, en in Rotterdam ook bij Plato (Meent) en Velvet Music.

www.watt-rotterdam.nl | www.thisisryanshaw.com

*** Einde persbericht ***

Noot voor de redactie /