Ingezonden persbericht


PERSBERICHT 11 mei 2010.

DERDE EDITIE AMSTERDAM COMEDY FESTIVAL
28 EN 29 MEI 2010, MELKWEG AMSTERDAM.

HANS SIBBEL, HUGO BORST, THIJS VAN DOMBURG EN BOOM CHICAGO'S POLITICAL PARTY MAKEN PROGRAMMA COMPLEET.

De programmering van het Amsterdam Comedy Festival is compleet. Hans Sibbel, Hugo Borst, Thijs van Domburg en Boom Chicago zijn de laatste toevoegingen. Op 28 en 29 mei vindt de derde editie van het grootste stand-up comedy festival van Nederland plaats in de Melkweg te Amsterdam. Er zijn nog kaarten te koop.

Elk jaar presenteert het Amsterdam Comedy Festival een dwarsdoorsnee van de beste comedy, cabaret en aanverwante genres die Nederland, België en andere buitenlanden rijk is. Een los, vrolijk comedyfeest is het, waarbij bezoekers met 1 kaartje en zonder te hoeven reserveren vrij van show naar show kunnen zappen.

Hans Sibbel heeft bevestigd nu ook op vrijdag op het festival te spelen. Eerder had hij zijn komst voor zaterdag reeds aangekondigd. Hugo Borst vervolledigt de samenstelling van het eerder aangekondigde Hard Gras-programma dat verder uit Henk Spaan en Nico Dijkshoorn bestaat. Thijs van Domburg is één van de grote talenten van de Comedytrain. Onlangs was hij nog bij de VARA te bewonderen met een stand-up show opgenomen in Toomler voor de Comedytrain-serie. Jon Rosenfeld en Greg Shapiro komen namens Boom Chicago met hun programma Political Party waarbij zij de Nederlandse politiek op hilarische wijze analyseren vanuit Amerikaans standpunt.

Het complete programma:

Op vrijdag 28 mei: Daniel Arends, Hans Sibbel, De WK Line-up, Greg Giraldo (USA), Hard Gras (met Hugo Borst, Henk Spaan en Nico Dijkshoorn), Sanne Wallis de Vries, Micha Wertheim, Henry van Loon, Schudden, Kamagurka (B), Emilio Guzman, Jason Cook (UK), Ronald Snijders, Thijs van Domburg, Boom Chicago's Political Party en Stefan Pop.

Op zaterdag 29 mei: Howard Komproe, De WK Line-up, Comedytrain, Greg Giraldo (USA), Hard Gras (met Hug Borst, Henk Spaan en Nico Dijkshoorn), Paulien Cornelisse, Monica Da Silva Trio (Arjen Lubach & Tim Kamps), Schudden, Kamagurka (B), Philip Geubels (B), Martijn Koning, Jason Cook en Jeroen Leenders (B), Echt Gebeurd, Gili (B).

Kaartverkoop:

Dagkaarten: ¤ 29,50 (toegang tot alle shows, exclusief servicekosten) CJP-leden krijgen ¤ 4,50 korting op de dagkaarten, hupakee! Passepartouts: ¤ 49,50 (toegang tot alle shows gedurende twee dagen, exclusief servicekosten, LET OP: deze passepartout is persoonlijk en dus niet overdraagbaar! Op de eerste festivalavond ruil je je kaartje in voor een polsbandje - dit dien je het hele weekend aan te houden.)

Kaarten zijn te koop via Ticketservice via www.ticketservice.nl, de grotere postkantoren, VVV's en GWK's, 0900-3001250 (45 ct. p/m). Ook bij het Amsterdams Uitburo en de bekende voorverkoopadressen.

http://www.amsterdamcomedyfestival.nl

---------------------------