Ingezonden persbericht


+++ PERSBERICHT +++
Rotterdam, 18 mei 2010

Uitgeverij Douane presenteert: DAGBOEK CHARLOIS

Kleurige ballonnen tegen het grauwe dak van een container. Beeldende teksten en pakkende beelden van schoolgaande jongeren uit Charlois.

Op 28 mei a.s. verschijnt bij uitgeverij Douane Dagboek Charlois, een literair fotoboek gemaakt door jongeren uit de deelgemeente Charlois. Negen jongeren kregen persoonlijke begeleiding van Rotterdamse schrijvers bij het schrijven van gedichten en verhalen. Daarnaast werden acht jongeren begeleid door twee Rotterdamse fotografen om te komen tot een bloemrijk beeldverhaal.

De presentatie van deze bijzondere boekuitgave vindt plaats op vrijdag 28 mei 2010 van 17.30 - 21.00 uur op het Urban Culture Podium in Rotterdam. Na de opening door samenstellers Ayatollah Musa en Rogier Maaskant en toespraken van Pact op Zuid, Urban Culture Podium en uitgeverij Douane wordt het eerste exemplaar uitgereikt aan de deelnemers. Ook worden de winnaars van de prijs voor de beste schrijver en de beste fotograaf bekend gemaakt. De boekpresentatie eindigt met een surprise-optreden en een borrel met muziek.

Datum & tijd: vrijdag 28 mei 2010 van 17.30 - 21.00 uur * inloop vanaf 17.00 uur Plaats: Urban Culture Podium * Maassilo * Maashaven Zuidzijde 1-2 * 3081 AE Rotterdam Toegang: gratis


---

Informatie voor de pers: