Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

FLITSENDE EAH! for SARLINI SHOW
'PINK LABEL': KLEURRIJK MET EEN TOUCH OF FOLKLORISTISCH AZIË

Amsterdam, 28 mei 2010 - Vanmiddag stond Studio 13 in Amsterdam geheel in het teken van de Sarlini EAH! fashion show. Onder flitsende belangstelling presenteerde EAH! for Sarlini haar 'Pink Label' accessoire wintercollectie 2010. De samenwerking tussen Sarlini en designer Eva Anna Hekking resulteerde in de zogeheten 'Pink Label' collectie bestaande uit 11 accessoires waaronder bijoux, shawls en tassen. Met de samenwerking is een betaalbare collectie voor het grote modepubliek ontstaan. De 'Pink Label' collectie ligt vanaf september in de winkel.

Kleurrijk Label
Susanna Kay, Sony's nieuwe Glam Pop sensatie, opende de show met haar debuut single 'Off the Hook'. Zij droeg een van de 7 EAH! jurken die Eva Anna Hekking speciaal voor de show heeft ontworpen. Op de catwalk toonde EAH! for Sarlini, onder de beats van DJ Marc de Laat, haar kleurrijke modeaccessoire collectie met een touch of folkloristisch Azië. De kleding van Charapa en Passionata in combinatie met de schoenen van Sacha fungeerde als basis waardoor de modeaccessoire collectie geheel tot haar recht kwam. De bijpassende make-up van David Stella en de kapsels van B Academy maakte de show compleet.

Succesvolle samenwerking met design talent
Met de introductie van de EAH! 'Pink Label' collectie opent Sarlini haar deuren voor design talent. Sarlini heeft Eva Anna Hekking, met haar 'one of a kind' ontwerpen, de kans gegeven een commerciële lijn op te zetten. Deze samenwerking heeft geresulteerd in een bereikbare design collectie voor het grote modepubliek. Een 'Pink Label' tas of shawl is al verkrijgbaar vanaf ¤ 34,95.

De Sarlini EAH! fashion show van 28 mei werd mede mogelijk gemaakt door: Entertainment: Susanna Kay (www.susannakay.com), DJ Marc de Laat (www.marcdelaat.com) Kleding: Charapa (www.charapa.it), Passionata (www.passionata.com) & Sacha (www.sacha.nl) Haar: B Academy (www.bacademy.nl) en Sijmen Jagt. Visagie, Chef de cabine: David Stella @ FuzzyArtists, Fotografie: Catwalkfotografie: Milan de Bie, Backstage outfits & catwalk: Giusy de Ceglia Backstage & people: Allard Honigh. Modellen: Jimmy Models (www.jimmymodels.com)

Over Sarlini:
De naam Sarlini is al meer dan 30 jaar een begrip op de Europese retail markt. Het hoofdkantoor van Sarlini is gehuisvest in Amsterdam en het modeaccessoire merk bezit showrooms in de modecentra van Amsterdam, Almere, Utrecht, Nieuwkuijk en Brussel. Sarlini richt zich zowel op de retail markt door middel van 'ready to wear' collecties als op de grote warenhuizen door het creëren van 'private labels'. Het assortiment modeaccessoires van Sarlini bestaat onder andere uit tassen, bijoux, shawls, riemen, beenmode en ondergoed. Twee keer per jaar presenteert Sarlini een collectie met maandelijks nieuwe aanvullingen. Zie voor meer informatie en verkoopadressen: http://www.sarlini.nl

Over Eva Anna Hekking:
Eva Anna Hekking (29) is een designtalent op het punt van internationaal doorbreken. Handgemaakte tassen waren haar afstudeerproject voor de Design Academy te Eindhoven. Deze sloegen direct aan en zijn sinds 2007 verkrijgbaar onder het label EAH! Na de EAH! tassenlijn volgden EAH! sieraden (2008) en EAH! jurken (2009). Recentelijk ontwierp Eva Anna onder meer de goodie bag voor Sensation en de Glammy Award van het tijdschrift Glamour. De ontwerpen van Eva Anna Hekking zijn geliefd bij celebs zoals Candy Dulfer, Tyra Banks, Ivana Trump en Micky Hoogendijk. Zie http://www.eahshop.com