Serendipity organiseert event voor Stichting Haarwensen


ROTTERDAM, 20100513 -- Haarstudio Serendipity organiseert vrijdag 28 mei van 19:00 tot 22:00 een event voor het goede doel `Stichting Haarwensen'. Het event genaamd "Stylish Friday" vindt plaats in de kapsalon van Serendipity aan de Hoogstraat 26A te Rotterdam. "Stylish Friday" is mede opgezet door studenten van Hogeschool INHolland Rotterdam en is geheel gratis.

De avond zal in het teken staan van het goede doel. Stichting Haarwensen is er voor kinderen tot en met 18 jaar, die door medische behandelingen of een andere vorm van kaalhoofdigheid in aanmerking komen voor een haarwerk of pruik.
Men krijgt op deze avond de mogelijkheid om een deel van het haar te doneren aan Stichting Haarwensen. Ook staat er een donatiepot die vrijblijvend aangevuld kan worden.

Iedereen is van harte welkom om te genieten van de nieuwste trends op het gebied haar en make-up onder het genot van een hapje en een drankje. Ook krijg je korting op een kappersbehandeling als je die avond een afspraak maakt. Er zijn leuke verzorgingspakketjes samengesteld die je kunt kopen. De opbrengst hiervan gaat naar het goede doel.
Na afloop van de avond krijgen alle genodigden een attentie mee naar huis.


Serendipity Hair by Mirijam
Hoogstraat 26A, 3011 PP te Rotterdam.
T: 010-2653007
E: info@serendipity-online.nl
www.serendipity-online.nl





Ingezonden persbericht