Eerste Nationale Tuinweek

20/05/2010 13:23

Tuinbranche

Voor het eerst organiseert de Nederlandse Tuinbranche de Nationale Tuinweek.

Van 29 mei tot en met 6 juni 2010 vinden tal van activiteiten plaats in deelnemende tuincentra en tuinspeciaalzaken. Doel is de tuinliefhebbers te informeren en te inspireren om hen meer van de tuin te laten genieten.

Met radiospots en ludieke acties op Sky Radio en een feestelijk tuinmagazine met een oplage van 3,2 miljoen zullen de meeste tuinbezitters worden bereikt.

In het tuincentrum en de tuinspeciaalzaak zijn exclusieve acties van bekende merken en leuke groenaanbiedingen te vinden, evenals speciaal voor deze week georganiseerde activiteiten als speurtochten voor kinderen, tuinadviezen en nog veel meer.

Bij besteding van 15 euro ontvangt de klant een voucher waarmee vele prachtige prijzen zijn te winnen. Op www.nationaletuinweek.nl staan de deelnemers, de acties, tips èn de winnende nummers vermeld. En men heeft altijd prijs want de voucher geeft bij een volgend bezoek korting op een tuinplant of een ander tuinartikel.

Tuinbranche Nederland, initiator van deze week, wil hiermee (het genieten van) de tuin en tuinieren onder de aandacht brengen en tegelijkertijd een stimulans geven aan het tuin-bedrijfsleven.

Bij dit persbericht is een bijlage zichtbaar op www.perssupport.nl





http://www.nationaletuinweek.nl