Gemeente Abcoude


Opening nieuwbouwwijk IJsvogel zaterdag 29 mei 2010

Op zaterdag 29 mei 2010 verricht wethouder Jobke Vonk samen met Tom Burgers, directeur-bestuurder Westhoek Wonen, de officiële handeling ter opening van de nieuwe wijk IJsvogel in Baambrugge. Wij nodigen alle inwoners van Abcoude en Baambrugge uit om deze feestelijke opening mee te vieren.

Op de gronden van de voormalige landijsbaan in Baambrugge is de mooie nieuwe wijk IJsvogel verrezen. Een wijk met een brede verscheidenheid aan woningen en fraai aangekleed openbaar terrein. Het nieuw aangelegde speelterrein, voor de doelgroep van 3 tot 12 jaar, is in samenwerking met alle leerlingen van de Ichthusschool ontworpen. De leerlingen mochten aangeven welke speeltoestellen zij graag wilden terugzien op het speelterrein.

IJsclub Baambrugge heeft een nieuw onderkomen gekregen in de wijk. Een modern clubgebouw met een landijs- en skeelerbaan is de nieuwe uitvalsbasis voor al hun schaats- en skeeleractiviteiten.

De spectaculaire opening van de woonwijk start om 13.00 uur voor het clubgebouw (IJsbaan 6) en eindigt om 16.30 uur. De ijsclub organiseert voor haar leden en andere geïnteresseerden vanaf 14.00 uur leuke activiteiten op de skeelerbaan.
---

20 mei 2010

Herindeling Abcoude - De Ronde Venen