Gemeente Voorschoten

Kinderboerderijmiddag in Voorschoten

29 mei 2010 Kinderboerderijmiddag in Voorschoten

MG 7694 Foto kinderboerderij Ga je mee naar de kinderboerderij? Op zaterdag 29 mei vindt het 17^e Nationale Kinderboerderijenweekend plaats. Dit is een initiatief van Stichting KinderBoerderijen Nederland. Ook Kinderboerderij Voorschoten doet hier weer aan mee. Het thema is dit jaar `Verschil mag er zijn'. Dit jaar vieren we het in Voorschoten op zaterdag in plaats van op zondag omdat op zondag 30 mei ook de Dag van het Park wordt gevierd.

De activiteiten vinden plaats tussen 14.00 en 17.00 uur. Tijdens deze middag worden de schapen geschoren, kunnen kinderen deelnemen aan oud-hollandse spelletjes, knutselen en zich laten schminken.

En uiteraard zijn ook alle dieren aanwezig. Het thema gaat over verschillen tussen dieren, maar ook over verschillen tussen dieren en mensen. Tijdens de kinderboerderijmiddag ontdek je dat we er allemaal anders uitzien, maar eigenlijk ook wel erg op elkaar lijken. Wie is de dunste, de dikste, of de kleinste? Ontdek het allemaal op de kinderboerderij!

De Kinderboerderij is te vinden op Landgoed Rosenburgh, Rosenburgherlaan naast huisnummer 5. En je komt toch wel lopend of op de fiets?

Kinderboerderij Voorschoten is in de zomerperiode (tot 26 oktober) dagelijks geopend van 14.00 tot 17.00 uur.

Meer informatie en een overzicht van de deelnemers aan het Nationale Kinderboerderijen Weekend is te vinden op
http://www.kinderboerderijenweekend.nl/

* 29 mei 2010