Gemeente Best

Brandweer vaardigheidstoetsen: 29 mei 2010

26-05-2010

Op zaterdag 29 mei strijden achttien brandweerkorpsen uit heel Nederland met elkaar in twee voorrondes voor de landelijke vaardigheidstoetsen. Wie heeft de beste vaardigheden? U kunt het zelf gaan bekijken, want publiek is van harte welkom!

De Brandweer Best en het korps van Philips Healthcare organiseren de twee toetsen: een provinciale hoofdklasse en een 1e gewestelijke 112-vaardigheidstoets. Op twee plaatsen in Best gaan de korpsen met elkaar de strijd aan. Deze plaatsen worden vooraf natuurlijk niet bekend gemaakt. Op die manier heeft geen van de deelnemers voorkennis van de locatie en is het een eerlijke wedstrijd. De wedstrijden beginnen om 8.00 uur 's morgens en duren tot 17.00 uur. Om 19.00 uur vindt de prijsuitreiking plaats.

Kijken mag!
Wilt u ook weleens zien hoe de korpsen te werk gaan? Kom dan kijken! U bent van harte welkom. Meldt u zich op de dag zelf op de brandweerkazerne aan de Willem de Zwijgerweg 1a in Best. Omdat de wedstrijden de gehele dag duren, hoeft u zich niet op een bepaalde tijd te melden.

Brandweerwedstrijden

---