RTL Group

Laatste weekend in mei western weekend bij RTL 7

Stoere mannen, geweren en moordpartijen zijn veelvuldig te zien tijdens het 'Western Weekend' bij RTL 7. Filmsterren als Antonio Banderas, Johnny Depp, Sharon Stone en Leonardo DiCaprio schitteren op zaterdag 29 en zondag 30 mei op de beeldbuis bij RTL 7.

Het Western Weekend start met de topper 'Once Upon A Time In The West' waarin Brett McBain hoopt veel geld te verdienen met zijn stuk land waar spoorwegmagnaat Morton een nieuwe spoorlijn wil aanleggen. Huurmoordenaar Frank maakt in opdracht van Morton snel een einde aan deze droom. Hij slacht McBain en zijn kinderen af. Jill McBain, de moeder des huizes, overleeft de ramp als enige. Zij raakt bevriend met hoofdverdachte Cheyenne. Frank probeert de moord in haar schoenen te schuiven. Jill en Cheyenne gaan samen opzoek naar de waarheid wat leidt tot een dodelijk duel.

In 'The Quick And The Dead' die zondag 30 mei te zien is, laat Sharon Stone haar schietkunsten zien. Sharon speelt de avontuurlijke Ellen, die het stadje Redemption bezoekt met een bepaalde reden. Wanneer Ellen in het stadje aankomt, zijn alle inwoners door het dolle heen vanwege een schietwedstrijd. Ellen geeft zich direct op om zo af te kunnen rekenen met Herod, die verantwoordelijk is voor de dood van haar vader. Zij is vastbesloten om hem diep door het stof te laten gaan, maar hij heeft duidelijk dezelfde plannen met haar.

Na 'The Quick And The Dead' is aansluitend Once Upon A time In Mexico' te zien. De mysterieuze revolverheld El Mariachi heeft zich teruggetrokken na de dood van zijn geliefde. De corrupte CIA-agent Sanders weet hem in te schakelen om de drugsbaas Barrillo te doden. Barrillo is van plan een staatsgreep te plegen in Mexico om zo vrij spel te krijgen in de drugshandel. El Mariachi voelt zich gedwongen hem te stoppen maar raakt verstrikt in een oorlog waarin hij alleen op zijn wapens kan vertrouwen.

Uitzendingen:
Western Weekend: Once Upon A Time In The West: zaterdag 29 mei, 20:00 uur, RTL 7.
Western Weekend: The Quick And The Dead: zondag 30 mei, 20:00 uur, RTL 7.
Western Weekend: Once Upon A Time In Mexico: zondag 30 mei, 22:10 uur RTL 7.

---

Noot aan de redactie: fotomateriaal is op te vragen via: fotoaanvraag@rtl.nl. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Tamara de Kruijff, tel: 035 6718938 of tamara.de.kruijff@rtl.nl