Grote opening van de nieuwe Bongo-shop in Antwerpen

27/05/2010 19:16

WEEKENDESK

De Bongo-shop op de Meir wordt op 29 mei officieel geopend als Bongo Flagship.

Antwerpen, de thuishaven van Bongo, werd gekozen als locatie om de grootste winkel, het vlaggenschip, onder de Bongo-shops te vestigen. Bongo laat dit uiteraard niet onopvallend voorbij gaan en organiseert daarom op 29 mei een groot feest in en rond de winkel, in de Leysstraat 28 (begin Meir, bij De Keyserlei).

Donderdag, vrijdag en zaterdag (27-29/5) rijdt een mobiele affiche door de winkelstraten en langsheen de terrasjes om dit unieke event aan te kondigen.

Ballonnen, een leuke wedstrijd en aanstekelijke muziek zullen tijdens de opening op en rond de Meir voor een echte feeststemming zorgen. Promoteams zullen met flyers en ballonnen de mensen naar de nieuwe shop leiden en in de shop zelf maakt iedereen kans om zijn eigen belevenis te winnen. Een beatboxer zorgt ondertussen op zijn eigen, aparte manier voor muziek. Tijdens het shoppen zul je hem ongetwijfeld opmerken, en je laten meeslepen door het ritme van de beat.

Unieke winkel, een belevenis op zich

In het weekend van 22 mei opende de shop reeds zijn deuren om een mooie aanloop te nemen naar het officiële openingsweekend. Het is niet alleen een shop waar je het volledige aanbod van Bongo kunt bekijken, maar ook een echt experience center. Je stapt letterlijk een wereld van belevenissen binnen, waarin de diversiteit van het Bongo-gamma helemaal tot zijn recht komt. In de indrukwekkende ruimte vallen de muurprojecties van 4 bij 12 meter meteen op en tonen lcd-schermen verschillende belevenissen. Hier is een Bongo kopen een belevenis op zich!

In deze nieuwe Bongo-shop kun je alles te weten komen wat met Bongo te maken heeft: wedstrijden, promoties, nieuwe lanceringen, - Maandelijks worden er activiteiten georganiseerd, die op voorhand aangekondigd worden via de activiteitenkalender. Binnenkort zul je in de shop ook touchscreens kunnen gebruiken om zelf op ontdekking te gaan in het volledige gamma. Zo vind je meteen de Bongo die je zoekt. Wordt vervolgd!

De Bongo-shops

Deze Bongo-shop gaat nog een stapje verder dan de bestaande winkels. Niet alleen kun je er het volledige Bongo-aanbod raadplegen, er valt ook altijd iets te beleven of te ontdekken en bovendien krijg je persoonlijk advies bij je zoektocht naar de perfecte Bongo.

De allereerste Bongo-shop opende in november 2007 zijn deuren in het shoppingcenter van Woluwe. De winkel bleek meteen een schot in de roos en ondertussen zijn er 10 winkels in België (Antwerpen, Brussel, Woluwe, Luik, Leuven, Kortrijk, Gent, Wijnegem, Louvain-la-Neuve) en 3 in Nederland (Rotterdam, Amsterdam). Surf voor een volledig overzicht naar www.bongo.be.

Over Bongo (www.bongo.be)

Bongo is de grootste aanbieder van belevenisbonnen in de Benelux. Het bedrijf behoort tot de groep Smart & Co, actief in achttien landen. De groep Smart & Co telt momenteel meer dan vijfhonderd medewerkers, waarvan er 65 tewerkgesteld zijn in Antwerpen. Het volledige gamma bestaat momenteel uit een zestigtal verschillende Bongo's, met elk jaar nieuwe thema's en belevenissen.

Contact:

Ruud Tiebos

M: 0497 47 49 87

E: ruud@bongo.be

Voor eventuele hyperlinks en bijlagen:
Zie het origineel