Ingezonden persbericht


Persbericht

Amsterdam 27 april 2010

Spread the Bass #3 in Studio K

Spread the Bass is een jonge frisse organisatie die zich inzet voor de promotie van dubstep, drum 'n bass en aanverwante muziekstijlen. Zowel bekende als opkomende artiesten krijgen een plek op het podium en de kans zich te bewijzen. Jonge talenten uit de omgeving van Amsterdam bieden zij op deze manier een podium. Feesten in een ontspannen sfeer is waar Spread the Bass om draait. Hoe je jezelf kleedt, hoe je danst en waar je vandaan komt, het maakt allemaal niets uit, bij ons is iedereen gelijk en even welkom!

Zaterdag 29 mei komen we met de 3e editie in Studio K, Amsterdam. We beginnen om 22:00 en om 04:00 is het tijd om naar huis te kruipen. Deze editie wordt er naast drum 'n bass, dubstep en jungle tekno gedraait en de line-up liegt er niet om! Deze jonge helden staan klaar om de tent af te breken:

SILVAHFONK (Cheeky Monday / IChiOne)
NYMFO (Breek / C.I.A. Records)
SPUD (Cheeky Monday / Swagga)
YmB (Metafiziq / Ammunition Records)
SINISTER SOULS (Rottun records)
MC NOIA (Adubt / Strike Back)

Meer informatie over deze artiesten, audio materiaal en voor het winnen van 2 gastenlijstplaatsen check de website: www.spreadthebass.nl. Wees er vroeg bij want de eerste 100 bezoekers ontvangen een gratis mix cd, powered by Silvahfonk!

E-tickets zijn tevens te koop via de website voor slechts ¤ 7,50, aan de deur betaal je ¤ 10. >
We hope to see you there!

EINDE PERSBERICHT