Dating niet evident voor veertigplussers

07/05/2010 09:38

Ready2Date

Veertigplussers vinden steeds moeilijker een partner. Vrijgezellenfuiven en -discotheken zijn voor velen nog een brug te ver, en het eigen netwerk is meestal snel uitgeput.

Ready2Date lanceert daarom Dinnerdating, waarbij veertigplussers elkaar ontmoeten bij een etentje en er bij elke gang wordt doorgeschoven. Dit evenement zal plaatsvinden op 29/05 in kasteel Rivierenhof te Deurne.

Ontmoetingstechnieken voor 40+

Het is niet makkelijk om veertigplusser en vrijgezel te zijn. De mogelijkheden om een potentiële partner tegen het lijf te lopen zijn beperkt. Veertigplussers hebben het moeilijk om bij online dating hun ziel bloot te leggen voor virtuele onbekenden. Vrijgezellenfuiven zijn vaak geen optie, want het is niet iedereen gegeven om zomaar op iemand af te stappen. Bovendien is de bloemetjes buitenzetten tot in de late uurtjes niet verenigbaar met de drukke werkweek.

Dinnerdating

Na haar succesvolle speeddating voor twintigers & dertigers, start Ready2Date met Dinnerdating, een originele aanpak afgestemd op de behoeften van de veertigplusser. Tijdens een verzorgd vijfgangendiner maakt de deelnemer kennis met vijf vrijgezellen uit dezelfde provincie. Bij elke gang wordt er een plaatsje opgeschoven, zodat er telkens nieuwe gesprekken ontstaan tussen de tafelgenoten. Een unieke gelegenheid om iedere deelnemer gedurende 20 à 25 minuten te ontdekken en contacten te leggen.

Eerste editie

De eerste Dinnerdating vindt plaats in kasteel Rivierenhof te Deurne op 29 mei 2010. Deelnemers worden ingedeeld per provincie en per leeftijdsgroep: van 33 tot 43 jaar en van 43 tot 53 jaar. Inschrijven en informatie op www.ready2date.be

Voor eventuele hyperlinks en bijlagen: Zie het origineel