Ingezonden persbericht


()

SVEN & TETTERO, WILLIAM KOUAM DJOKO EN DJ GREGORY ZATERDAG BIJ

538 DANCE DEPARTMENT ON AIR

Hilversum, 27 mei 2010 - De vierde editie van 538 Dance Department ON AIR aanstaande zaterdag belooft weer een fantastische avond te worden! Het dynamische DJ duo Sven & Tettero neemt dit keer plaats achter de draaitafels, William Kouam Djoko is er met zijn funky en groovy sound én ook de Franse DJ Gregory komt langs om AIR te vullen met zijn beste beats.

Sven & Tettero
Al ruim vijf jaar staat het dynamische en van oorsprong Haarlemse DJ-duo Sven Prinsen en Gijs Tettero samen achter de draaitafels. De heren staan garant voor een ijzersterke house sound,maar maken regelmatig uitstapjes naar Electro, Disco en Tech-house. Ze draaiden voor groot publiek op onder meer Loveland en Rockit Festival en hebben steeds meer bekendheid in het clubcircuit. Sven & Tettero gaan een enerverende zomer tegemoet met veel strand- en festivalboekingen, maar aanstaande zaterdag zijn ze eerst te zien én horen in 538 Dance Department ON AIR!

William Kouam Djoko
William brengt groovy en freaky beats in een energieke liveset. 2008 was het begin van William zijn carrière, toen hij een volledige 12" release uitbracht op het label ThirtyOneTwenty. Met een brede blik op de wereld, interactie en muziek blijft William Kouam Djoko zijn sound ontwikkelen.

DJ Gregory
De Parijse DJ Gregory brengt house waar je vrolijk van wordt. Tracks vol Afrikaanse, Caribische en Latin sferen die bol staan van de percussie en zomerse geluiden. Hij brak door met hits als 'Tropical Soundclash' en 'Elle'. DJ Gregory draait al heel wat jaren mee in de scene en staat bekend als één van de meest toegewijde, passionele en prikkelende producers van Frankrijk en ver daar buiten. Het is dé pionier van de originele 'French House' sets en laat AIR komende zaterdag schudden op haar grondvesten!

AIR is een nieuwe nachtclub in Amsterdam en bevindt zich op de legendarische plek waar de voormalige iT gelokaliseerd was. Wekelijks prikt 538 Dance Department van 01:00 tot 04:00 uur door vanuit AIR met '538 Dance Department ON AIR' en elke eerste zaterdag van de maand is er een speciale live-uitzending die om 20:00 uur vanuit de club begint.

Kaarten zijn verkrijgbaar via AIR Meer informatie: www.538dancedepartment.nl / www.air.nl

Radio 538
Radio 538 is grappig, bruisend, onvoorspelbaar, stoer, eigenzinnig, jongensachtig, groots en meeslepend. Immers: RADIO = 538! Al 17 jaar het leukste en best beluisterde radiostation van Nederland. Met energie, gedrevenheid en passie voor radio is Radio 538 erin geslaagd zowel de meeste luisteraars, als de meeste adverteerders aan zich te binden en de absolute nummer 1 te worden! Radio 538 is in heel Nederland in de ether op 102 FM te ontvangen via de volgende frequenties 102.1/ 102.3 Flevoland, Noord-Holland, 102.2 Groningen, 102.3 Noord-Brabant, Gelderland, Limburg, 102.4 Zeeland en Noord-Brabant 102.5 Friesland en Utrecht, 102.6 Overijssel en Gelderland, 102.7 Zuid-Holland en Drenthe. Radio 538 is ook via internet, kabel, digitale televisie, op mobiele telefoons, via i-Phone powered by Tunin.fm en in Limburg op 891 AM te ontvangen. Verder in heel Europa via de satelliet. Radio 538 is meer dan het bekende station alleen. Via de website zijn ook diverse digitale radiostations te beluisteren waaronder 538 Juize, 538 Dance Department, 538 Hitzone e.a. Radio 538 is Top 40-muziek, de beste hits, Dance, R&B en natuurlijk de populaire DJ's Edwin Evers, Jeroen Nieuwenhuize, Lindo Duvall, Tiësto, Tim Klijn, Dennis Ruyer Frank Dane en Barry Paf. Kijk voor meer informatie op radio538.nl en radio538.info.