Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Tilburg

Tilburg , 29-05-2010

Onbekende spuit pepperspray in toilet horecazaak

TILBURG: De agenten belast met het horecatoezicht hebben vrijdagavond en vannacht een rustige horecadienst gehad in het Tilburgse
uitgaanscentrum. Er werd geen enkele aanhouding verricht. Wel waren er enkele incidenten. Zo kwam omstreeks 01.25 uur de melding binnen dat in de toiletten van een café op de Heuvel een misplaatste grap was uitgehaald door met pepperspray te spuiten.

Twee stappers werden door agenten in burger meegenomen naar de toezichtspost voor een oogdouche. Een van de portiers trof achter een gokkast een lege bus pepperspray aan. De dader is niet meer
achterhaald. Ook is de horecadienst nog rond 04.00 uur naar de Korte Heuvel gegaan in verband met een vechtpartij. De politie deelde aan zes betrokkenen een proces-verbaal uit ingevolge de APV. Een 28-jarige Tilburger kreeg ook een proces-verbaal omdat hij op de Heuvelring tegen de buitenspiegel van een passerende auto sloeg.

Vonnisklant na melding verdachte personen aangehouden

BERKEL-ENSCHOT: De politie heeft vrijdagavond omstreeks 23.40 uur tijdens een controle op de Kerkstraat een 46-jarige Tilburger
aangehouden die gesignaleerd bleek te staan in het opsporingsregister. Hij bleek nog een boete van 234 euro te moeten betalen. Hij heeft aan het bureau afgerekend, waarna hij weer is vrijgelaten. De Tilburger zat in een auto nabij het tankstation. De politie werd door een getuige op de auto geattendeerd. De melder had het vermoeden dat de inzittenden iets aan het afposten waren.

Vrouw moet nog 30 dagen zitten

TILBURG: Een 25-jarige Tilburgse werd vannacht omstreeks 01.10 uur tijdens een controle aangehouden omdat ze nog een vonnis had openstaan van 30 dagen hechtenis. De agenten controleerden de rouw omdat ze auto bestuurde waarvan de verlichting niet brandde.

Schoenendief betrapt in Tilburgse winkel

TILBURG: Personeel van een schoenenwinkel heeft vrijdagmiddag een 19-jarige vrouw uit Zaltbommel betrapt op winkeldiefstal. Ze liep tegen de lamp toen ze de winkel uitliep en het poortalarm afging. In haar tas zaten vier paar schoenen uit de winkel, met een gezamenlijke waarde van 90 euro. Er was nog een 17-jarig Tilburgs meisje bij haar, maar die zou niets gedaan hebben. De winkeldievegge zal zich moeten verantwoorden tijdens een TOM zitting (Taakstraf Openbaar Ministerie).


Laatst gewijzigd 29-05-2010 11:59 | © Regio Midden en West Brabant |