Heeren van Oranje komen met "koninklijke" voetbalhit


HOOGEVEEN, 20100526 -- Op de open Landmachtdagen op 29 en 30 mei a.s. presenteren de Koninklijke Johan Willem Friso Kapel en de Heeren van Oranje de gezamenlijk opgenomen voetbalsingle "Made in Holland".

De samenwerking tussen Peter Groot Kormelink, Erik Mesie en Bert Heerink, die al 7 jaar met elkaar de Heeren van Oranje vormen en de Koninklijke Johan Willem Friso Kapel mag uniek genoemd worden. De Heeren zullen niet alleen de open Landmachtdagen muzikaal ondersteunen maar hopen ook op een successingle met de KJWFK waarvoor ook radioVeronica interesse heeft getoond.
De combinatie van deze 3 partijen moet ervoor zorgen dat "Made in Holland"een serieuze plek gaat innemen in de inmiddels grote schare aan WK voetballiederen.
Het nummer werd geschreven door Peter Groot Kormelink die eerder al hits schreef als "Liefdesliedjes"en "Wind en Zeilen".Peter en Erik, (voormalig zanger van Toontje Lager) en Bert , momenteel hoog in de hitparade te vinden met het sterke Engelstalige rocknummer "Panic Attack" werden enige maanden geleden benaderd met de vraag of zij de samenwerking met de KJWFK durfden aan te gaan door het nummer "Made in Holland" met een groot orkest op te nemen. Het resultaat is een knaller van een voetbalhit die dus in de komende tijd in elk geval via radio Veronica zeer regelmatig te horen zal zijn en waarvan de bezoekers van de open Landmachtdagen tijdens diverse optredens van de live uitvoering zullen kunnnen genieten!





Ingezonden persbericht