Gemeente Brummen


Verkoopmanifestatie Lombok-Zuid weer in trek

(Oorspronkelijke publicatie datum: 29-05-2010)

In totaal bijna honderd belangstellenden bezochten afgelopen donderdag in zaal Spoorzicht de verkoopmanifestatie voor de nieuwe woningen uit het plan Lombok-Zuid in Eerbeek. Op dit moment zijn er 25 koopwoningen beschikbaar gekomen voor de verkoop. Eind vorig jaar kwamen de eerste 34 woningen al op de markt, die gretig aftrek vonden bij de woningzoekenden.

Tijdens de manifestatie waren er inschrijfformulieren aanwezig. Belangstellenden kunnen deze tot en met donderdag 3 juni 2010 inleveren bij het kantoor van Best Living in Eerbeek. Hiermee kan men aangeven een optie te nemen op een van de woningen. Op vrijdag 4 juni 2010 vindt de loting door een notaris plaats en worden de betrokkenen persoonlijk over de uitslag geïnformeerd.

Stands met informatie
De 25 woningen die nu in de verkoop gaan worden gebouwd door Roosdom Tijhuis. De verkoop is in handen van Best Living NVM Makelaars & Financieel Adviseurs uit Eerbeek. Naast Best Living was ook de Rabobank Apeldoorn e.o. met een stand tijdens de manifestatie aanwezig, evenals de gemeente Brummen. In de gemeentelijke stand kregen belangstellenden veel informatie over het woningbouwproject en het wonen, leven en recreëren in de gemeente Brummen én het dorp Eerbeek. Ook informeerden de gemeentelijke medewerkers de aanwezigen over de starterlening, een regeling waarvan het ministerie van VROM zeer recent heeft aangegeven dat het beschikbare budget is uitgeput. Het rijk heeft dus deze regeling met ingang van 25 mei beëindigd.

Meer weten?