Politie Midden- en West Brabant
Politieberichten district Bergen op Zoom

Bergen op Zoom , 29-05-2010

Courage team arresteert vier mannen na drugsdeal

BERGEN OP ZOOM: Agenten van het Courage team hebben vrijdagmiddag rond 17.50 uur op een parkeerterrein van een bouwmarkt aan de Drebbelstraat vier mannen aangehouden na een vermoedelijke drugsdeal. Er werd ruim 5 kilo hennep en een 22.000 euro in beslag genomen.

De agenten waren na een tip dat er op de parkeerplaats in drugs gehandeld zou worden, gaan posten. Zij zagen dat de inzittenden van twee auto's contact met elkaar legden en dat er uiteindelijk een transactie plaats vond. Hierop hebben de agenten ingegrepen. Er bleek zojuist ruim vijf kilo hennep verhandeld te zijn. Het betaalde geldbedrag van ruim 22.000 euro werd aangetroffen. De vier betrokkenen zijn gearresteerd en in verzekering gesteld. Hun rol als koper of verkoper wordt nader onderzocht. Het gaat om twee mannen uit Bergen op Zoom ( 23 en 27 jaar) en een 39-jarige man uit Nieuwendijk en een 33-jarige man uit 's-Heerenberg.

Boze gokker vernielt speelautomaat

BERGEN OP ZOOM: De politie heeft vrijdagavond omstreeks 23.15 uur in een horecazaak aan de Holleweg een 47-jarige man uit Bergen op Zoom aangehouden nadat hij met een kruk de ruit van de gokkast had stuk geslagen. De gokker was boos geworden omdat de eigenaar gezegd had dat hij moest stoppen omdat de zaak ging sluiten. De verdachte verklaarde aan het bureau dat hij boos was omdat hij meer dan 500 euro verloren had door het spelen op de automaat. Hij gaf de vernieling toe.

Meisje (21) onder invloed GHB

STANDDAARBUITEN: Een medewerker van Rijkswaterstaat heeft vrijdagavond de hulpdiensten gealarmeerd nadat hij een bewusteloos meisje had aangetroffen langs de snelweg A17. Hij zag ze lopen op de vluchtstrook en plotseling vallen. Ze was niet aanspreekbaar. Uit haar tas stak een colaflesje met daarin vermoedelijk GHB. Vermoedelijk is ze door het gebruik van deze vloeibare drug onwel geraakt. Ze is met de ambulance overgebracht naar het St. Franciscusziekenhuis in Roosendaal. Het gaat om een 21-jarige vrouw uit St. Willebrord.

Afgeleide automobilist rijdt tegen boom

LANGEWEG: Een 22-jarige man uit Zevenbergschen Hoek is zaterdagmorgen rond 07.00 uur met zijn auto op de Langeweg tegen een boom gereden. Het betrof een eenzijdig ongeval. Hij was tegen een boom aan de voor hem linkerzijde van de weg gereden. Hij was bij kennis en goed
aanspreekbaar. Hij werd ter controle overgebracht naar het ziekenhuis maar werd niet opgenomen. Daar hij rook naar alcohol is door een arts bloed afgenomen. Hij had naar eigen zeggen slechts twee glazen bier gedronken. De uitslag van het bloedonderzoek zal uitwijzen of dit klopt. Over de aanrijding verklaarde hij dat hij afgeleid was omdat zijn GSM-telefoon die op de passagiersstoel lag verschoof en dreigde op de grond te vallen. Hij ving de GSM op, maar toe hij weer naar voren keek, zag hij plotseling een boom staan die hij niet meer kon
ontwijken.

Man (44) aangehouden voor openbare dronkenschap

BERGEN OP ZOOM: Een bezorgde Bergen op Zoomse heeft de politie vannacht gebeld omdat ze op het Bolkwerk tegenover de kerk een dronken man in de goot zag liggen. De meldster liep naar de man toe om hem aan te spreken. Ze belde vervolgens uit bezorgdheid de politie. De agenten troffen de man die inmiddels weer was opgestaan op aanwijzing van de getuige even verderop in de straat aan. Hij bleek zich amper staande te kunnen houden. De dronken man was ook verward. Hij werd aangehouden ter zake openbare dronkenschap. Hij is vanmorgen voorzien van bekeuring weer vrijgelaten.

Auteur
Willem van Hooijdonk

Laatst gewijzigd 29-05-2010 14:55 | © Regio Midden en West Brabant |