Hunkemöller tovert dam om tot zonnig paradijs 29/05/2010 16:00

MOOI PR

Amsterdam, 29 mei - Vanmiddag deed lingerieketen Hunkemöller het winkelend publiek op de Dam in Amsterdam versteld staan door op verrassende wijze de nieuwe Beach Glamour collectie te presenteren. De Dam werd in een 'split second' omgetoverd tot een tropisch paradijs. Beach girls in gekleurde bikini's genoten van de zon, flaneerden over het plein en vermaakten zich met diverse beach activiteiten. De zomer vibe werd bij de enthousiaste voorbijgangers aangewakkerd door deze kleurrijke act!

HUNKEMOLLERBEACH.NL
De beach act op de Dam werd georganiseerd om aandacht te vestigen op de Beach Glamour collectie van Hunkemöller. Enkele dagen geleden is er een virale campagne gestart die buzz creëerden om de beach act van zaterdagmiddag aan te kondigen. Op diverse sites en blogs werden berichten gepost die allemaal leiden naar www.hunkemollerbeach.nl. Op deze site is tevens het filmpje van de beach act te zien.

BEACH GLAMOUR
Deze zomer presenteert Hunkemöller een beachcollectie waar je het spontaan warm van krijgt. De glamorous collectie is geïnspireerd op animal prints, nautic edge en elegant shapes vol met zandkleuren, aardetinten, elegante nautische streepjes en polka dots waarmee je een exotische beach feeling creëert. De collectie bestaat naast bikini's en badpakken, ook uit zomerse tunieken, jurkjes en sexy jumpsuits. Uiteraard ontbreken de felle kleuren niet voor op een mooi gebruinde huid. Let the summer begin!

HUNKEMÖLLER & MAXEDA
Hunkemöller, opgericht in 1886, is onderdeel van Maxeda, de grootste non foodketen van Nederland. Hunkemöller heeft circa 2.700 medewerkers en meer dan 450 winkels in Nederland, België, Luxemburg, Frankrijk, Duitsland, Denemarken, Saoedi-Arabië, Egypte, Spanje, Aruba, Cura(cc)ao, Rusland, Polen en Sint-Maarten. Hunkemöller is een van de grootste lingeriespeciaalzaken in Europa en marktleider in de Benelux-landen. Hunkemöller blijft vooruit kijken en gaat door met de internationale expansie ook in de vorm van International Franchise.

Verkoopinformatie: www.hunkemoller.nl
De Hunkemöller beachwear collectie is vanaf heden te koop bij alle Hunkemöller filialen in Nederland.

Bij dit persbericht is een bijlage zichtbaar op www.perssupport.nl





http://www.hunkemoller.nl