NOVA

29-05-2010
Campagneweekend met Neelie Kroes
De VVD rijdt vandaag met 12 busjes vol Kamerleden, partijprominenten en lokale VVD'ers door Nederland. Tijdens de 'landelijke canvasdag' doen de VVD'ers meer dan 45 dorpen en steden aan en proberen ze de kiezer te overtuigen. NOVA reist met partijprominent Neelie Kroes mee naar Gouda en Berkel en doet verslag.

Rouvoet: breekpunten politiek cowboygedrag
André Rouvoet, leider van de ChristenUnie, windt zich op over alle breekpunten van de verschillende partijen. In een opiniestuk in de Volkskrant van vandaag schrijft de lijsttrekker dat het op tafel leggen van breekpunten "politiek cowboygedrag" is. André Rouvoet is vanavond te gast.

'PVV-jongeren' in debat met moslimjeugd
'PVV-jongeren' onder leiding van Kamerlid Hero Brinkman, de nummer 11 op de PVV-lijst, gaan vandaag in Amsterdam in debat met moslimjongeren. Brinkman maakt zich sterk voor een PVV-jongerenpartij, maar partijleider Geert Wilders ziet daar tot dusver weinig in.

NIEUW op NOVA.tv
Vanaf morgen op www.novatv.nl: het uitgebreide verkiezingsdossier. Met standpunten van de verschillende partijen, programma-vergelijkingen, een quiz en informatie over de NOVA Politiek-uitzendingen.

Presentatie: Clairy Polak

(Onderwerpen onder voorbehoud)