"Mylaya presenteert haar 3e CD: wat mien hart zeet


Tevens de officiële opening van MyLaSound Radio

BUNDE (LIMBURG), 20100512 -- De Maastrichtse zangeres Mylaya, gaat op zaterdag 29 mei 2010 haar nieuwe CD aan het publiek voorstellen. Tevens wordt het internetradiostation van Mylaya & haar man, Hans & Ru, op die avond officieel geopend.

Mylaya is niet alleen zangeres, maar ook tekstschrijver & componist. Ze heeft een typische eigen sound en daarnaast weet zij in haar teksten menige gevoelige snaar te raken en schrijft over zaken in het leven, die ons allemaal aangaan (lees het levenslied). Voor haar nieuwe CD heeft ze de teksten zelf geschreven, evenals een eigen compositie, maar dan in het Duits. Op de CD is tevens ook een duet met Frans Theunisz te vinden.

In januari 2010 is MyLaSound Radio gestart met uitzenden. Nu, 4 maanden later wordt de officiële opening gehouden.
Ze zenden wereldwijd uit, 24 uur per dag en hebben een gezellig team van DJ.

De cd zal gepresenteerd worden op zaterdag 29 mei 2010 In " Café de Haverput " Vliegenstraat 59 te Bunde, waar vanaf 20.00 uur (zaal open om 19.00 uur) een gevarieerd programma gepresenteerd gaat worden.

Diverse geweldige collega-artiesten zullen deze avond tot een spetterende avond maken zoals:
Frans Theunisz, Huub Adriaens, Rebecca ( ex-popstar), Gaston Jacobs, Danny Fehrenbach, Bert & Diana, Chantal, de Dancing Wings (met o.a. de wereldkampioen Country Line Dance), Fabiola en de Sambaband Batida uit Maastricht. De presentatie van het geheel ligt in handen van DJ Ria en DJ Dontrie.

Iedereen wordt door Mylaya & MyLaSound Radio van harte uitgenodigd om deze gezellige avond bij te wonen.
Tevens kunt u mooie prijzen winnen met de tombola die deze avond wordt georganiseerd.
De entree is gratis.

Mylaya





Ingezonden persbericht