Gemeente Beverwijk


Nationaal Kinderboerderijenweekend op De Baak

Op 29 en 30 mei 2010 vindt voor de 17e keer het Nationale Kinderboerderijenweekend plaats. Tijdens dit weekend worden er op kinderboerderij en natuur- en milieueducatie centrum De Baak activiteiten georganiseerd rondom het thema 'Verschil mag er zijn'. Kom jij dat weekend ook naar De Baak?

Het thema van dit jaar is 'Verschil mag er zijn' en gaat over verschillen tussen dieren, maar ook over verschillen tussen dieren en mensen. Tijdens het kinderboerderijenweekend ontdek je dat we er allemaal anders uitzien, maar eigenlijk ook wel erg op elkaar lijken. Weet jij wie de dikste, dunste, grootste én kleinste van de kinderboerderij is? Doe mee aan de speurtocht op De Baak en ga op zoek naar de verschillen tussen dieren. Ook kun je knutselen op de kinderboerderij.

De Baak organiseert activiteiten op het gebied van natuur- en milieueducatie voor basisscholen in Beverwijk en omgeving. Daarnaast worden er rondom diverse thema's BaakBelevenissen georganiseerd voor jong en oud. Kinderboerderij en NME-centrum De Baak is gevestigd aan de Westerhoutweg 18 in Beverwijk.

Beverwijk, 18 mei 2010