Ingezonden persbericht


P E R S B E R I C H T


---

Beerze Bulten legt rode loper uit!

Beerze, 25 mei 2010 - Kampeercentrum Beerze Bulten, de Stichting Upside van Down en de Jonge Gezinnen Beurs gaan een unieke samenwerking aan! Deze samenwerking wordt bekrachtigd door een gezamenlijk logo te onthullen bij de officiële première van alweer de 12e musical van Beerze Bulten op zaterdagavond 29 mei a.s. vanaf 19.30 uur in het Giga Konijnenhol. Sipke-Jan Bousema zal deze avond presenteren.

De Stichting Upside van Down zet zich in voor een positieve beeldvorming rond het Downsyndroom. Volgens de stichting kunnen kinderen met het Syndroom van Down een waardevolle bijdrage leveren aan de maatschappij. Om de doelen van de Stichting Upside van Down te bereiken is echter naamsbekendheid en geld nodig. De Jonge Gezinnen Beurs die dit jaar plaatsvindt in november heeft de stichting geadopteerd als goed doel, net als Beerze Bulten.

Samenwerking
Jan Hagedoorn: "Op onze camping Beerze Bulten zie je dat alle kinderen elkaar vinden in het binnen- en buitenzwembad, bij activiteiten uit het boordevolle recreatieprogramma, genietend van de theatershows met Bultje in de hoofdrol en nog veel meer. Dat ziet men ook op de Jonge Gezinnen Beurs. Daar komen kinderen in alle soorten en maten, met en zonder beperkingen, maar allemaal even bijzonder en geliefd door hun ouders. Dat probeert de Stichting Upside van Down dan ook onder de aandacht te brengen: Kijk eens verder dan de buitenkant, dan zie je dat er veel meer zit achter dat etiketje "Down" dan je zou denken!"

Première
Daarom heeft Beerze Bulten op zaterdag 29 mei de rode loper uitgelegd. In het Giga Konijnenhol wordt tijdens de première van de musical "Bultje in Las Vegas" het gezamenlijke logo gepresenteerd dat uiting geeft aan de samenwerking tussen Beerze Bulten, Upside van Down en de Jonge Gezinnen Beurs. Sipke Jan Bousema zal de vertegenwoordigers van de samenwerkende partijen aan de tand voelen over hoe de samenwerking tot stand is gekomen, wat de samenwerking concreet betekent en waar de opbrengst voor ingezet gaat worden. Natuurlijk kunnen de genodigden ook genieten van de nieuwste musical! Beerze Bulten probeert zoveel mogelijk geld in te zamelen door bijvoorbeeld entree te heffen bij de musicals. In augustus zal er tevens een spectaculair benefietconcert plaatsvinden m.m.v. verschillende bekende Nederlandse artiesten.

Beerze Bulten heeft zich voorgenomen om zich jaarlijks in te zetten voor een goed doel. In 2009 was dit de Stichting Duchenne waarvoor ¤36.000,- is opgebracht. Jan Hagedoorn van Beerze Bulten: "Dit jaar willen we natuurlijk een minstens zo hoog bedrag bij elkaar brengen voor het fantastische werk dat de Stichting Upside van Down verricht!"


---

Einde persbericht




Ingezonden persbericht