Gemeente Leudal


Nieuws

Open Tuinendag Leudal

Leudal noemt zich niet voor niks de Tuin van Limburg. Florale kunst bloeit volop in en rond de vele siertuinen, pluktuinen en kwekerijen die Leudal rijk is. Op zondag 30 mei 2010 wordt onder de naam "Open Tuinen Dagen Leudal" voor de vierde keer in Leudal de Dag van het Park georganiseerd en laten de trotse eigenaren u met plezier meegenieten van hun paradijs.

De Pluktuin in Buggenum Programma
Negen eigenaren van particuliere tuinen en boerenhoeves hebben die dag van 10.00 tot 17.00 uur hun deuren voor u geopend. Naast het bezichtigen van de tuinen en boerenbedrijven vinden er op verschillende locaties allerlei activiteiten plaats zoals de mogelijkheid tot het zelf samenstellen van een boeketbloemen uit de pluktuin in Buggenum of Ittervoort, het proeven van zelf gebakken vlaai in Kelpen-Oler, het bewonderen van kunst in exotische tuinen in Neer, het bezichtigen van een grote variatie aan bloemdecoraties bij "Huys en Hof" in Buggenum of maak kennis met de orchidee bij Orchideeënkwekerij Claessen in Nederweert-Eind.

Pluktuin en kwekerij van Buggenum in Buggenum Informatie Een beschrijving van de deelnemende tuinen vindt u onderaan dit bericht.
Deze kunt tevens gratis afhalen bij de deelnemers of bij het gemeentehuis in Heythuysen.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met mevrouw C. Schrurs, beleidsmedewerker recreatie en toerisme, tel: 0475 - 85 97 12. U kunt haar ook mailen: c.schrurs@leudal.nl

Stap op de fiets of trek uw wandelschoenen aan en ontdek de Tuin van Limburg.
De deelnemers heten u van harte welkom!

Downloads

* Beschrijving deelnemende tuinen Open Tuinendag Leudal 2010.pdf (90,89 KB)

* Kaart open tuinen dag 2010.pdf (320,43 KB)