Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Benefietcoaching voor Emmer hospice op 30 mei tijdens de fair In 't Gras in Valthe

Op 30 mei geven drie coaches gratis coachingsessies ten bate van het hospice in Emmen tijdens de buitenfair 'In 't Gras' in Valthe (Borger- Odoorn). Bezoekers van de fair kunnen aan hun uitdagingen werken en tegelijkertijd het hospice in Emmen helpen met een vrijwillige bijdrage. Met de coaches Esther, Bertus en Saskia kunnen de bezoekers alles delen waar ze maar mee zitten. En dat alles in ruil voor een vrijwillige bijdrage voor het Hospice in Emmen. De coaches staan op de fair in Valthe bij kraam 36.

Wie zijn die drie coaches?
De drie coaches zijn Bertus Meijer (Back in Flow coaching uit Ees), Saskia Hector (trainer/coach uit Groningen) en Esther de Charon de Saint Germain (Werk aan je Droom Coaching uit Westdorp). De coaches hebben allen hun eigen expertise. Zo kunnen ze gedrieën een flink aantal gesprekken voeren. Lees meer over de expertises van de drie coaches op: www.backinflow.nl en www.werkaanjedroom.nl Tijdens de 10 minuten coachingsgesprekken kunnen bezoekers zaken bespreken waar ze mee zitten. Als het gesprek vertrouwelijk is, kunnen ze met hun 10 minuten coach apart gaan zitten.

Wat doet het hospice in Emmen?
Het hospice in Emmen is opgezet voor mensen die geen hoop meer hebben op genezing en in hun laatste levensfase verkeren. Een verblijf in het ziekenhuis of een andere gezondheidsinstelling is dan vaak minder gewenst. Als de verzorging van de stervende te zwaar wordt voor de naaste omgeving, biedt het hospice een bijzonder en goed alternatief. Het hospice in Emmen wordt gefinancierd met de eigen bijdragen van de gasten. Voor mensen die dit niet kunnen betalen wordt naar oplossingen gezocht.
Saskia, Bertus en Esther hopen daarom op 30 mei zoveel bij elkaar te coachen dat ze, namens de deelnemers een substantiële bedrag aan het hospice kunnen overhandigen.

Het wordt druk op de fair. Bezoekers kunnen nu al 10 minuten gesprek aanvragen
Wie nu al een vraag heeft kan deze sturen naar: droomwerk@decharon.nl Schrijf vraag en naam en eventueel de tijd dat de fair wordt bezocht. Dan weet je zeker dat je vraag aan de beurt komt!

Wat is dat eigenlijk coaching?
Coachingsvragen zijn het soort vragen waarvan je na afloop van het gesprek zegt: "Ja dat klinkt heel logisch. Dus daarom doe ik dat!". Met coaching krijg je inzicht in de wijze waarop je handelt, reageert en denkt. Coaching is heel praktisch. Alles wat je er in leert, zet je in ter verbetering van je leven, je werk of je relaties. Je leert jezelf beter kennen. Daarom kun je beter omgaan met de uitdagingen in je dagelijks leven, je werk en je relaties. Een coach is geen hulpverlener, maar wel een onzichtbare ruggensteun, een spiegel, uitdager en iemand die 100% in je gelooft.

Coaching werkt bij kleine en grote zaken in het leven: uitstelgedrag, steeds weer moe? Werk je onder je niveau? Baal je van je kleren? Heb je regelmatig ruzie met je baas? Vind je het lastig om kalm te blijven als je kinderen steeds weer om ijsjes vragen? Maak je je zorgen over kleine dingen? Stel je steeds weer alles uit? Komt er een moeilijk gesprek aan? Doe je werk waar je je niet goed bij voelt? Zie je als een blok op tegen het bezoek aan je schoonouders? Vind je dat mooie kleren aan jou niet besteed zijn? Vraagt je werk en familie zoveel van je dat je steeds moe bent? En, wat wil jij vragen?




Ingezonden persbericht