Ingezonden persbericht



---





PERSBERICHT

RONDLEIDING BIJ 'GOD MADE ME FUNKY' door MIRKA FARABEGOLI 30 mei 15.00 uur In Kunstvereniging Diepenheim

Wij willen we u graag en van harte uitnodigen voor een persoonlijke rondleiding door haar tentoonstelling, van Mirka Farabegoli op zondag 30 mei as. om 15.00 uur in de Kunstvereniging Diepenheim.

Mirka exposeert bij ons tot en met woensdag 2 juni en is één van de genomineerden van Aanzet! 2010, een jaarlijkse prijs voor startend beeldende kunst talent in Gelderland en Overijssel. De winnaar wordt 28 mei bekend gemaakt in de Twentse Welle in Enschede. Tijdens de rondleiding op 30 mei maakt u dus misschien wel kennis met een nieuwbakken winnares..

Mirka werkte, net terug uit Bolivia, drie maanden in Diepenheim aan de tentoonstelling 'God made me funky'. Geïnspireerd door haar verblijf daar maakte ze kleurige en (soms) meer dan mansgrote tekeningen waarin verhulling en maskerade de fantasie prikkelen en die nu dus te zien zijn in de kunstvereniging. Mirka kan prachtig en enthousiast vertellen over hoe haar werk tot stand komt; haar Boliviaanse ervaringen, haar overwegingen en gedachten bij kunst en u kunt haar tijdens en na de rondleiding uiteraard vragen stellen. De rondleiding is gratis, u hoeft zich niet op te geven.

De vier genomineerden van AanZet! geven in het weekend van 29 en 30 mei allemaal een rondleiding bij hun tentoonstelling. Hieronder vindt u een overzicht.

Zaterdag 29 mei 2010
14.00 uur Damian Kapajos, CBK Gelderland , Arnhem 14.00 uur en 16.00 uur Henk Lammers Kunstenlab - Deventer

Zondag 30 mei 2010

14.00 uur Emilio Novani, AkkuH - Hengelo

15.00 uur Mirka Farabegoli, Kunstvereniging Diepenheim

Kunstvereniging Diepenheim
Grotestraat 17, 7478 AA Diepenheim
0547 - 352143
info@kunstvereniging.nl
www.kunstvereniging.nl

EINDE PERSBERICHT



Ingezonden persbericht